Pienoismallit.net

Star Wars STAP with Battledroid

Roger roger

Valmistaja: Baktoid Combat Automata / Baktoid Armor Workshop

Malli: B-series battle droid

Korkeus: 1.93 metriä

Paino: 65 kg

Aseistus: E-5 blaster rifle

Tässä taas Star Warssia. Piti olla pala kakkua ja alunperin suunnittelin tekeväni sen suoraan laatikosta, mutta sitten päätin kuitenkin tehdä sille alustan ja muokata koko ukon ihan uuteen uskoon ja asentooon, sekä skrätsätä ukolle pyssyn. Eli suoraan laatikosta ukko seisoo lentolaitteen päällä molemmat kädet sarvilla.

Mielenterveys oli koetuksella tuota tuohon asentoon ruuvaamisen kanssa, malli meni kappaleiksi kolmisen kertaa jostain kohdin, mutta mitäpä syanoakrylaattiliimalla ei sais korjattua. Sain jopa korjausjäljet peiteltyä suht näkymättömiin.

Pohjamaalasin koko setin Tamiyan harmaalla, jonka päälle esivarjostus. Sen jälkeen hahmottelin lopulliset sävyt tummentaen / vaalentaen aina perussävyä. Lentolaitteen perussävy on Tamiyan Nato brown ja ukkelin perussävy on Tamiyan buff. Metallit maalattiin Mr.Hobby colorin alumiinillä sekä Tamiyan copperilla ja Dark ironilla. Chippaukseen hiuslakka/hammastikku-kombo. Moottoreiden kuumat osat tein Migin pigmentillä.

Alusta on hyllylevy, jonka päälle leikkasin styroksista rinteen ja valelin koko setin seinäkitillä. Kitin kuivuttua ruiskuttelin ohennettua PVA-liimaa pinnalle ja ripottelin ruohosirotetta, jonka painelin kevyesti kiinni. Kuivuttuaan ruiskuttelin päälle vielä kerroksen liimaa. Sävyttelin ruohoa vielä jälkikäteen.

Tuo laaseri on kirkasosien valurangasta, mutta tuskin jätän sitä siihen, on vähän tönkkö jotenkin.

Suurimman osan tarvikkeista hankin tietysti suomen parhaasta mallikaupasta Mallisto .fi:stä
Kiitoksia,

-JT

Kommentit

Onpas Star warsia kerrakseen,eka kuva hieman oudoksuin.
Mutta kokonaisuus oikein hyvä, jos voisi muutaa traktorin takaisin lentolaiteeksi alustalle.
Siinâpâ harkitsemista kerrakseen,kuinka toteutaa sen.
Maalaus ja säistäminen ihan nappiin,kun ei tiedä kuinka se olisi osumien ja naarmujen kanssa.
Hämmentävää, enpä olisi uskonut, että kovin monista ekan trilogian laitteista saisi hyvännäköisiä malleja. Hieno! Ja kuskin dynaaminen asento lisää mallin näyttävyyttä todella paljon. Good job!