Pienoismallit.net

Ruostunutta japsi rautaa noutamasa.

Osa 3

Alustan kanssa puuhattu.Heinikko tuli tehtyä keinoturkiksesta,isohomma oli saada pysymään karvat pystyssä ja jotenkuten ojennuksessa jotta sai lakalla jäykistettyä asentuunsa.Ajourat ja ladon alusta partueoitu paljaaksi,hienonnettua savea ja hiekaa levittelin ja vesiväriä ja vesiohenteista puulaka seoksella valuttelin mullan läpimäräksi,tuli aika jämäkää kestää käpistelyä.Heinikko samoin vesiväriä ja lakaa ruiskulla.Peltoraato musse löytyi myyntipalstalta,juuri sopiva aihio.Oli pelkkä kori,koelauta ja pari jotain pikkuosaa.Senverran muovia pohjaan että sai rattaat ja jonnilaiset etupenkit pysymään kiinni,konepelti ja lasit muovilevystä ja maalia sotkuineen,pressu kurtuun vieren,kelpaa mulle.Latoon piti laitaa yksi hirsikierros lisää,nyt on sopivan korkunen.Kivet alle ja alustalle.Lato aarteita alkaa kertymään kentälle.Nyt tästä on hyvä jatkaa loppu valmisteluilla.

Kommentit

Paranee! Heinikolle sun täytyy vielä tehdä jotain. Ehdottaisin ruiskulla lisää pintaa ja esim. kuivakukista nyppäset hiukan "Horshmaa" varsinkin tien varsille. Myös sammaloituneita kiviä, joita isoisän traktori ei jaksanut siirtää pidemmälle. Silloin maiseman monotonisuus elävöityy hyvin. Mieti myös halko ja kirves yms. MB:n Domestic Animals setistä saisi myös hyviä lehmä tai kili ötököitä autoa nuolemaan. Ehdotus vain.
Kiitän tästä,kaikki ohjeet oikeinviemiseksi ovat tervetulleita.Kivikasa on tulossa,jonnilaisia tukkipuuta tai rankoja,seipäitä… .Taustakuva metsästä yhdelle sivulle josta on toinen auto raahattu esille,hieman mietitytää miten sen tuteutaa.Tila loppuu kesken.Kolmatta näin isoa ei oikein pysty tekemään,mihin sen laittais.
Onpas komeasti toteuttettu dio, suunitelu vaiheesta oli pieniä erikokoista epâkohtia.
Edelä sanotiin jo osa parantamisen aineet, kaunis sopiva valokuva jossa on toinen auton romu esillâ taakse niin se menee kuin väärä raha.
Yksi iso bensiini tynnyri ja työkalupakki vanteiden lähelle.
Jos vaikka isäntâ itse siihen mukaan, niskaa rapimaan.
Hakkijan haalarit päällä ja lippalakki päässä.
Juu,ukkeleita olis tarkoitus laitaa jokunen.Ovat vain aika kalliita ja hankala saada kokonsa takia.Kissa tai koira kans olis sopiva kunhan löytyis sopivankokoinen.