Pienoismallit.net

Ruostunutta japsi rautaa noutamasa.

Lisää osia valistuu

Päivitetäänpä tätäkin.Lato ja hyyssi liki valmis,ovien saranointi askarrutaa pienen kokonsa taki, miten tekisi ne.Smmalta katolle myös joniverran vielä.Heinäkärryt tehty,maitotonkka kelkka tuli ihan yhtäkkiä mieleen jotta sopis tähän ja nokkakärryt valmistui eilen,väritys vielä.
Pitänee rueta hillitsemään itteensä,tätähän voisi jatkaa lisäosilla vaikka kuinka pitkälle,alustalle sopivapaikka käy pian pieneksi.Nyt jo tulee aika iso.

Kommentit

Nyt heittää mitoissa jossain kohtia, olisiko ladon kuvatus minimallia Laihialta.
Onkos
Jep.Heinäkärryt onnistuin saamaan liian isot.Latoon menee auto sisään ihan sopivasti.Ladon perustus kivijalka uupuu vielä.Niin,tämähän on mun ensimmäinen tällainen rakennelma,kantapään kauttahan tätä opitaan.
Niin satuu sitä jokaiselle niitä virheitä, jopa parhaillekin.
Sinuna unohtaisisin nuo kärryt pois, luulevat että lähistöllä asuu jättiläisiä.
Jos vertaat autoja ja kärryä.
Vertaa rakennuksia jos ne ovat suurempia kuin lato, niin harkitse poistamista valmiista suunnitelmasta kuten vessakin.
Mutta ihan ok, on alku ei kannata tupata tavaraa liian täyteen nyt,jotta japsirauta eroittuu.
Vain lato ja kuormaauto ja japsirauta mukaan ja pikku roinaa, kuten vanhoja renkaita, tynnyriä, vaikka heinâseipäitäkin,,,,muuta tavaraa.
Siis katso ja harkitse asiat uudella näkemyksellä.
Kärryt ja muut voi sijoitaa myöhempiin diohin.
Alumperin kärryille oli tarkoitus romunkeräystä varten.Mopohan se karkaa usein kädestä.Mietintämyssy päässä istunut olen ja tuijottanut hahmotelma kasausta pöydällä.Pikkuhiljaa alkaa hahmotumaan rakentelun järjestys.Toinen ropleema on,kun ei ole ikinä ollut tällaisten rakennusten vieressä ollut,ei tiedä oikeesti mittoja.Ihan auton mitoista mututuntumalla aloin tekemään.Olisi pitänyt tehdä alusta noin valmiiksi paljon aikaisemmin,vasta nyt älli sanoi sen.Oppii se koirakin uusille tavoille kun aikansa rykii.
Antakaahan palautetta aina kun näytää jokin olevan pielessä.