Pienoismallit.net

Nissan UD 380 truck 1952

Tulevan dioraaman osa 2.Opel blitz kfz 305 Italerin mallista muokattu.
Kurainen on maalaistalon ladolle ajoura traktorin perässä,Datsun Bluebirdin raadon nouto matka.
Kun ei ole saatavana Nissanin raskaampaa kalustoa niin pitää sorvata ne jostain muista malleista.Runko on hyvinpaljon samanlainen kun mitä huonoista Nissanin kuvista saa selvää,joita löytyy hyvin vähän mistään.En lähtenyt sitä muuttamaan lainkaan.Ohjaamo ja koko keula on sitten muokattu liki kokonaan.Sisä kuvia ei läytynyt ollenkaan mistään,joten arvaamalla jotain pientä muutosta.Ei älynnyt otaa kuvaa sisuksen ollessa liki avoin.Väri on Nissanin vanhasta kartasta sävytetty itse omasta maalivarastosta.Moottoria ei ollut sarjassa,se on vielä suunitteilla tulevaisuudessa.Eipä taida olla kuraroiskumis tevos likikään oikeanlainen,mutta harjoitus tekee mestarin ehkä joskus

Kommentit

Eipä ole hajuakaan koko kuormaautosta, mutta jos raketajaa miellyttää niin asia OK.
Oliko suomessa noitakin,jos oli mobilista voisi saada tietoa tuosta.
Nyt lava on kyllä Opelin, niin alapuolikin on.
Jotenkin on tuo lavan sisäpuoli liian uuden tuntuinen tuossa kuormaautossa nyt.
Entäs rekisteri kilvet tuossa.
Kuinkas Datsunin katolla lehdet pysyy jos on nostettu tuonne, vai onko syksyn lehdet tuleet myöhemmin.
Nyt sitten arvioida mihin vuosikymmeneen yhdistelmä menee.
Kokonaisuus hyvä.
Hieno toteutus ja varsinkin aihepiiriltään mukava oivallus ( autonhakumatka ). Kurat on roiskittu kuten pitääkin, ehkä alustassa sitä voisi olla hieman enemmänkin.

Tuo kuormurin maalaus hieman pistää silmään, liian kiiltävä tuon ajan kuormuriksi, olisi saanut mielestäni olla enempi matta. Varsinkin lava tosiaan on liian puhtoinen, paitsi jos tässä on kuvattukin juuri entisöinnistä tullutta vanhaa kuormuria?
Kiitos näistä kommenteista.Joo kilvet unohtui laitaa paikoilleen,nyt muistui mieleen kokoasia,tuolla ne on työpöydällä.Entisöidyksi kuorkuri on tehty.
Tähän aiheeseen löytyy selvyys aikanaan tuolla bloki puolella.
Ei ole tuotu tiettävästi suomeen yhtään vanhempaa UD kuorkkuria,yhdestä on jonkinlainen havainto kauan aikaa taapäin.
Hienoa nähdä vanhempaa Raskasta kalustoa rakennettuina. Eipä tuota olisi heti uskonut Opel Blitzistä tehdyksi, hienoa jälkeä siis. Kyllähän tuosta Dat…Nissanin tunnistaa :).
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.