Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf 109 F-4, "Keltainen 10"

Mersu-ryhmismallini kuvaa Hans Döbrichin lentämää 6./JG 5:n konetta Petsamossa kesällä 1942.

Zvezdan sarja on snap-malliksi varsin hyvä. Mallin luonne näkyy. Esim. niinkin näkyvät yksityiskohdat kuin massatasapainot puuttuvat kokonaan. Kiireen vuoksi rakensin mallin käytännössä suoraan laatikosta. Parit urat kaiversin ja pitot-putken jouduin uusimaan. Maalit sudittuja akryylejä. Siirtokuvat tulivat Kageron mainion "Luftwaffe over the Far North"-kirjan mukana.

Tällainen hopulla tehty snap-malli toimii lähinnä aperitiivina. Joku päivä tekisi mieli rakentaa kunnollinen Petsamon Friedrich…

Kommentit

Yksi allekirjoittaneen lempi-camoista… Vielä kun laittaisit pisteytysmahdollisuuden, niin AVOT! Kuvista luulisi jopa 1:48.
Kiitos, Petri. Itsekin pidän tuosta camosta erittäin paljon, samoin kuin monista muista JG 5:n maalauksista. Kiireessä malliin jäi niin paljon skrubuja, että ajattelin jättää pisteytysmahdollisuuden pois. Kuvat saavat nyt lähinnä kertoa sen, että onnistuin pysymään ryhmiksen aikataulussa.
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Kuvista luulisi jopa 1:48.
Aivan, samaa katsoin itsekkin, mallarin mainitsemia skrubuja en nähnyt ja niin ollen saapi malli vain kehuja kun ei saanu pojottaakkaan :)
Kiitos, Petri, johtuu osin kuvakulmista tuo skrubuttomuus…