Pienoismallit.net

WESPE

Itärintama 1943

Mallin pitäisi kuvastaa saksalaista telatykkiä jossain itärintamalla 1943 marssi tauolla, jonka aikana konekivääri ryhmä on tullut morjestamaan aseveljiä.
Malli yrittää esittää moottorimarssilla pölyyntynyttä ei niinkään kuraantunutta vaunua. Siksi se on tasopinnoilta niin ruskea.
Vaunu siis Tamiyan tuotos johon lisäsin alu-putken ja jonkun etsi-sarjan. Figuurit on Miniartin ja Tamiyan. Nuo fotoetsit tuottivat jonkin verran ongelmia kun osa oli aika pieniä osia eikä käytössäni ole muuta kanttikonetta kuin pinsetit ja veitsi.
Vaunu ja ukot on maalattu pääasiassa Tamiyan ja Lifecolorin maaleilla. Pohja ja puu sekä puskat Vallejon ja Tamiyan maaleilla. Jotain pigmenttejä koitin ripotella mitä hyllystä sattui löytymään.

Kommentit

AJ 23.11.2014 23:03 Vastaa lainauksella
Moi Markku, Kivan oloinen dio, jossa on selkeä uskottava tarina. Kaikki näyttäisi onnistuneen aivan mukavasti; itse Wespe, figut ja alusta - ei mitään erityistä nillitettävää, vaan kehuja onnistuneesta diosta. Parhain terveisin, AJ
SS 24.11.2014 17:31 Vastaa lainauksella
Mukavan tasapainoinen dio, jossa sopivan simppeli tarina päällä. Wespestä myös iso plussa, noita ei liikaa tälläkään saitilla näe. Kuvat vähän kellertäviä, mutta eivät liikaa haittaa.
Mukava diorama jostain itärintamalta.
Jossain figuissa näkyy käsissä saumoja,hieman huolelisuuta kuten hopeisiin kauluslaatoihin.
Saatu sopivan oloinen taukotilanne tuohon, ja keskustellaan kuulumisia.
Tuo pölyn saatu efecti on hyvä ,mutta jotenkin jon myös kuran tuntua nuo pyöreät pilkut.Itse vaunu on kauniisti säistetty ja rakennettu.
Tuo voisi olla ihan mistä tahansa vuosilta 1943-1944.
Pitäisi laitaa jokin viite itärintalta:,tienviita, neukku romua, palanen tankin tai lentokoneen osaa ja siinä punatähti.
Niin olisi ok.
Seuraavalla kerralla figureihin huolellisuuta niin paranee asia.
Moi ja kiitos kommentoijille. Joo täytyypi olla tarkempi noissa purseissa, noille pienille maalauksille en edelleenkään voi oikein mitään kun on toi tahaton tärinä noissa käsissä kun yrittää noita pieniä juttuja maalailla. Esim. silmät kulmakarvat ja kauluslaatat.
Nuo pilkut/täplät tuossa vaunussa ovat kieltämättä kuin raparoiskeita, mutta tottahan siellä kurakin jossain vaiheessa on lentänyt.
No täytyy koittaa saada nuo pari keskeneräistä hommaa tosta valmiiksi ja olla taas hiukan tarkempi.