Pienoismallit.net

T

Kylmän sodan silhuetti

Keskemmälle viikkoa siirtynyt "viikonloppumalli" valmis. Sunnuntaina kasaus, maanantaina maalaus ja litkuttelut, tiistaina pohjan teko. Tulipahan ainakin valmiiksi ajoissa. :)

Tarkoitus oli tehdä jonkinlainen vähän uhkaava mielikuva lapsuudesta, tällaisena 70-luvun lapsena kylmä sota ja Venäjän uhka olivat aina läsnä jossain mielen sivulokerossa. Krimin kriisi nosti noita lapsuuden mielikuvia esille, ja siitä varmaan tämä idea syntyi. Kasvoton uhkaava metallimöhkäle vuosikymmenten takaa, kuulostaa ihan T-sarjan vaunulta!

Kommentit

Nyt on tosiian uhkaavan näköinen metallinen tuntematon T-55:n
Ainoa joka pilaa hieman on nuo käsiote rautojen paksuus.
Alusta on lievän monotooninen,puutu jotain vaikka tien suuntaviita:Nakkila 1km.
Nyt nuo telat ovat lievästi ilmassa kuva 2.
Muuten maukas malli,ja maalaus.
Maalaus on tosiaan silhuettimainen ja siksi upea. Kuin kylmän sodan muistomerkki. Hieno idea, mutta silloin toimisi kenties paremmin jollan "patsaan/muistomerkin" alustalla.
Toteutus on erikoinen ja jos on muistomerkistä kyse, niin telojen roikkuminen tai "ilmassaolo" ei haittaa.
Tällaisia on vissiin tuolla idässä ikäänkuin patsaina.
Tykästän aika lailla erikoisuudestasi.
T.T
Vallan mainio juttu! Noi hantaakit ovat kyllä ulos skaalasta. Mittaapa tönärillä hantaakin halkaisija ja kerro se 72:lla, niin saat livemitan mikä on ainakin 75mm(siis liian paksu) Muuten oikke bueno! Maalaus ja asettelu sopii minun silmälleni!!
SS 16.10.2014 21:06 Vastaa lainauksella
Suuret kiitokset kommenteista! Huomasin vasta valmiista kuvista, että toinen tela oli irronnut vähän liimauksesta, ja on todella huonossa asennossa. Nyt kun tätä katselee jälkeenpäin, niin tuo Timon idea patsaan/muistomerkin alustasta ei olisi ollut ollenkään hullumpi. :)
On kyllä jäätävän näköinen, tuo alusta sopii hyvin ja tuo lehdetön puu tuo sopivasti karuutta malliin. Onnistunut kokonaisuus nuin lyhyellä aikavälillä.
PhantomII 16.11.2014 11:31 Vastaa lainauksella
Näpsäkkä pikkuvaunu. Kylmän sodan silhuetti sopii tosiaan nimenäkin kuin nenä päähän tälle pikku diolle.