Pienoismallit.net

68 chevrolet corvette stingray

Tässä ois nyt jo minun mielestäni melko hyvin onnistunut corvette. Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteitä.

Kommentit

Pari kohtaa pistää minulla silmään. Tuo venttiilikoppa lienee väärin päin. Toinen asia mikä pisti silmään on ratin puolien väri? Muutoinhan tuo on ihan kelvollinen
kiitos kommentista. Ite vasta nyt huomasin et se oli väärin päin.

Lisäksi ihmiset varsinkin jos annatte huonon arvion niin pyydän perustelemaan. Että miksi?
paavo p. 10.8.2014 20:30 Vastaa lainauksella
Maalipinta on todella hyvä, paneelirajojen litkutusta ja kromiosien "himmentämistä" suosittelisin. Onko sulla ollut kiire rakentaessa?
Maalipinta näyttää tosiaan hyvin onnistuneelta, ja punainen väri sopii Corvetteen loistavasti. Etenkin sisusta näyttää mun silmään hyvältä, eikä tuo moottorikaan huono ole, vaikka venakoppa on lipsahtanutkin väärin päin. Muutenkin hieno Corvette, siis ihan tyylinsäkin puolesta.

Paneelinrajoja voisi tosiaan hiukan tummentaa, esimerkiksi Tamiyalta saa hyvää Panel Line Accent Coloria mustana, ja sitä olen itse käyttänyt onnistuneesti. Korkissa olevalla pensselin päällä vaan tökkäät paneelinrajaan, niin ohut maali juoksee kyseisessä rajassa pidemmällekin matkalle. Chromiosia ei mun mielestä kannata tosin himmentää mitenkään, onhan ne oikeissakin autoissa pirun kiiltäviä, jos niistä on pidetty huolta. Mutta ikkunalistat kaipaisi hieman foilausta, jolla saisi paljon lisää realistisuutta. Eikä Rallye Wheelsien maalaaminen hopeallakaan olisi pahitteeksi, keskiökuppi ja chromirinkula vanteen reunalla jäisi tällöin kiiltäväksi vanteen ollessa muuten hopea. Niinkuin tuossa.

Mutta noista muutamasta pikkujutusta huolimatta todella siistin oloinen Corvette, jossa osat sopii hyvin paikalleen ja rakennusjälki on muutenkin siistiä. Näitä saisi nähdä mielellään lisääkin.