Pienoismallit.net

Challenger 2

Kfor

Dragonin pikkuskaalan vaunu terapia mallina isomman projektin ohella. Rakensin mallin suoraan laatikosta ilman sen kummenpia referenssejä tutkien, ns, aivot narikkaan mallina. Maalattu tamiyan maaleilla ja säistykset AK:n tuotteet. Mukava malli rakentaa ja eka modernimpi tankki. Kipinä jäi rakentaa sama tankki isommassa mittakaavassa. Nyt pää rojektin kimppuun.

Kommentit

Vaunuista en ymmärrä mitään, joten oikeellisuutta en voi arvioida. Sen sijaan sen näkee heti, että laite on uskottavan näköinen ilmestys ja sitä on vaikea mieltää 1/72 mittakaavaiseksi. Niin hyvää on maalaus ja viimeistely.
Vai että challanger 2 vaunu:skotti kaartiin kuuluva kai?
Ainoastaan kevyestä kk:sta tornissa huomaa että on 1/72 scalaan tönkkö.
Ehkä putken vaihto parantaisi asiaa kk:n kohdalla?
Mutta kysymys missä tämä vaunu toimi?
Muuten on saatu hyvin esiin raskaan vaunun tunne ,ja ollut ajossakin .
Siis maalaus, vanhennus ja säistys on hyvää.
Hinaus kaapelit ovat joko omaa tai muiden valmistamaa vai yllätääkö dragon noilla?.
Kuvassa no:2 KFOR:n siirtis hieman vinossa,maalaus yksikkö nautinut ylämaan paratiisi juomaa.
Isomman scalaan mallarilta sujuu pienemmätkin scalan vaunut.
Kiitos timo: Mukava tämä oli rakentaakkin ilman turhia paineita, säistyksen pyrin pitämään minimissä mutta toisin kävi. Tarjosi mukavaa vaihtelua pääprojektin ohessa.

Kiitos eerik: Referenssinä käytin sarjan ohjeita, säistystä tuli himpun verran liikaa mutta saapi olla. Vaijerit ovat sarjan omat ja näyttävät kieltämättä hyviltä, mukavaa vaihtelua ja haastetta tarjoaa nämä pikkuskaalan tankit, täytyy rakentaa isommassa kaavassa seuraavaksi. Tämä oli sellainen terapia malli.
Jarnolta pukkaa hyvän näköistä mallia. Luulin kyllä suuremmaksi tuota. Maalaus ja säistys onnistunut hyvin.
Asiallisen näköinen Chally,ei muuta kuin 1/35 työn alle.
Eerikille tiedoksi,KFOR tunnuksilla varustettu kalusto liikkui/liikkuu edelleen Kosovon alueella,eli Serbiasta 1999 irtautumaan pyrkineessä maakunnassa. Pyöriessäni itse alueella 2003-2004 en yhdenkään maan leirissä taistelupanssarivaunuja nähnyt. Olivat ilmeisesti jo tuossa vaiheessa poistuneet Kosovon alueelta. Köykäisempiä televehkeitä alueella vielä näki ainakin sakuilla ja jenkeillä. Kosovohan on nykyään itsenäistynyt Serbiasta,mutta KFOR joukkoja on alueella edelleen rauhaa turvaamassa.
Kiitos paavo: Mittakaava tarjos kyllä mukavasti vaihtelua ja haastetta, säistyksen pyrin pitämään minimissä. Mutta pitihän siihen pikkusen kuraa ja käyttötunteja saada näkyviin:)

Kiitos veli-matti: Täytyy se rakentaa 1:35 tankki tuolle hyllyyn seuraksi, jos sitä rakentelis pikkusen vakavammin. Tosin hauskaa täytyy olla:) Panssariksi yllättävän virtaviivainen.
Jarno on pykännyt jälleen hienon pikkuskaalan mallin!! En oikein osaa kaivata muuta, kuin alustaa! Oikke hyvä!!
Kiitos seppo: Alusta se kävi itelläki mielessä mutta en alkanut tekemään. Alusta tuohon kyllä sopisi kun katsoo tuolla hyllyssä mallia. No ehkä seuraavaan pikkutankkiin.
Chally kakkonenhan se siinä! Yksi mun lempi moderneja tankkeja.
Camo on hieno ja erilainen. Tykkään väriyhdistelmästä. Mielestäni säistys ei ole mennyt yli, vaan kuraa on juuri sopivasti (tosin tykkään rankastakin säistyksestä). Valumat on ehkä vähän turhan näkyvät lähikuvassa. Konekivääri tornissa on tönkkö, mutta se on täysin ymmärrettävää mittakaava huomioon ottaen. Vaijereihin on saatu hyvä ruoste-efekti. Mittakaavaan nähden erittäin hyvin detaljoitu vaunu. 1/35:sen kimppuun vaan, oikein onnistunut chally!
Kiitos aarne: Tämä oli semmoinen terapia malli jonka rakensin pääprojektin välissä suoraan laatikosta. Täytyy rakentaa 1:35 mitassa seuraava. Säistyksen pyrin pitämään minimissä mutta mittakaava tarjoaa haastetta säistykseen. Dragonin malli oli mukava ja hyvä rakennettava.