Pienoismallit.net

Batmobile 1966

Tv-sarjan Viittaritareiden kiesi

Kyseltiin, että mihin on hävinneet Batmobilen (vuosimallia 1966) valokuvat - noh, laitetaan nyt sitten ne kuvat tänne uudestaan.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Tää on cool! Tätä ihaili skidinä ja hienosti onnistunut! 10+ retro hengestä ja mallista, kiitos kun jaoit tämän meidän kanssa! To the bat cave Robin!
Jussi Wirtanen kirjoitti:
Tää on cool! Tätä ihaili skidinä ja hienosti onnistunut! 10+ retro hengestä ja mallista, kiitos kun jaoit tämän meidän kanssa! To the bat cave Robin!
Olet vasta 32-vuotias ja nuoruudestasi huolimatta tykkäät 1966-vuoden Lepakkoautosta - hienoa!
Kun tämä tv-sarja vuonna 1966 oli Suomessa telkkareissa mustavalkoisena, niin olin itse 10-vuotias ja seikkailin mielikuvitukseni voimin Lepakkomiehenä - toki minulla oli myös viitta - se oli jokin tummanpuhuva, iso kylpypyyhe.

Muuten, vuonna 1966 hyvin pieni osa Suomen kansasta hallitsi englannin kielen - sen takia tämä tv-sarja aikoinaan oli Suomessa nimellä Lepakkomies - kun tuota nimeä Batman ei olisi monikaan ymmärtänyt.

The Caped Crusaders Forever …
Kyllähän tämä se paras batmobile on vaikka enpä itsekään ole alkuperäistä sarjaa nähnyt kuin satunnaisia klippejä. Muistan kuinka pikkutyttönä olin katkeran kateellinen kun serkkulikoilla oli Corgin batmobile, oli esiin ponnahtavaa leikkuriterää edessä ja takana olevat putket ampuivat ammuksia. No, nythän noita vanhoja Matchboxeja yms on tullut keräiltyä joten eipä tiedä jos vaikka tuokin vielä tulis hankittua :) Kiitokset kuvista.
Moi
Hieman jo ihmettelinkin, että oletko rakentanut uuden version :-)
Muistan hyvin tämän kaaran. Sattuu olemaan suosikkejani.
Hieno malli.
t. Kartsa
AJ 27.4.2014 11:06 Vastaa lainauksella
Moi Raimo,
Hienoa, että palautit erinomaisen Batmobiilisi kuvat - aivan ässä malli, kuten edellä on jo todettu; cool car! Parhain terveisin, AJ
Tämä tv-sarjassa 60-luvulla mukana ollut Batmobile oli muuten alunperin Lincoln Futura vuosimallia 1955 - tv-sarjaa varten auto sitten "tuunattiin" Batmanin & Robinin kulkupeliksi. Kyseessä siis oli ihan toimiva auto ja sillä ajettiin paljon tv-sarjan kuvausten aikana.
Henkka H 27.4.2014 14:17 Vastaa lainauksella
Minäpä olin jo 18 vuotias kun mustavalkoinen Batman seikkaili telkkarissa. Ja kyllä sitä tuli seurattua. Tuo lepakkoauto on tosi cool. Se ei ollut mennyt niin överiksi kuin kaikki nykyjään.
Hyvin tehty malli. Toi musta väri on aina aika vaativa. Mites nuo punaiset raidat, siirtokuvilla vai oikein maalaten? Hyvin onnistuneet joka tapauksessa.
Mulla on Futuran uusintapainos hyllyssä. Vähän sormet syyhyää aloittamaan. Olen keräillyt oheismatskua koneelle jo valmiiksi.
Henry Hammar kirjoitti:
Mites nuo punaiset raidat, siirtokuvilla vai oikein maalaten?
Kyllä ne raidat on maalattu - siirtokuvia ovat vain nuo auton ovissa olevat lepakkologot.