Pienoismallit.net

cargo truck

Yleiskone.

Tässäpä oma panostukseni tähän ryhmärakenteluun. Tamiyan jenkkikuormuri ei varmaan esittelyitä kaipaa, malli meni lähes pöksää ravistamalla kasaan. Säistys oli taas oma maailmansa, pyrin tekemään kauhtuneen työjuhdan jossa näkyy jo sodan rasitukset ja kulumat. Alustan tein tarkoituksella pieneksi, pyrkien tuomaan paremmin mallia esille. Maalattu tamiyan maaleilla ja säistykset tuttua AK:n tuotelinjaa öljyvärit ja tamiyan pigmentit. Alusta tehty liimapuu levystä ja päällystetty seinä tasoitteella. Maalattu tamiyan maaleilla ja kurat AK:n tuotteet.

Kommentit

hienosti tehty malli. pidin paljon tuosta liasta.
Kiitos joel, mukavaa että pidät mallista.
miten teit mudan?
Joel Nyman kirjoitti:
miten teit mudan?
Alustaan levitin pohjaksi ja kuratietä kuvaamaan seinätasoitteen, jonka sitten maalasin ruskean erisävyillä. Lopuksi viimeistelin AK:n tuotteilla, ovat oikein hyviä tuotteita(löytyy mm, combat modelssilta) Auto on kurattu myös AK:n tuotteilla.
Kunnon työjuhta tuo GMC:n Jimmy kuormuri, on mukavasti kulahtanut.
Taka valkoinen tähti on hieman vinossa ,ja liian puhdas,makuasia.
Lavalle olisi voinut laitaa jotain tavaraa,niin ei olisi niin tyhjän tuntuinen nyt?
Noissa renkaissa on nyt tuo kura tai muta aina alhaalla,muttei olenkaan ylhäällä?
Makuasia: jotain kolhuja olisi voinut myös olla?
Muuten ihan ok.
JJ Hilska 27.1.2014 23:16 Vastaa lainauksella
Gemsua on uskallettu vanhentaa rankemmalla kädellä. Tosiaan joissakin dokumenteissa ne ovat olleet ihan tuon näköisiä. Tuo on kuin suoraan sotadokkarista tuohon ajanut:)
Sota-GMC:tä tuli Suomeenkin ylijäämävarastoista 1946 alkaen, myös noita rättihytillisiä. Ensimmäinen talvi meni joiltain ajettaessa rättihytillä kun se "Virtasen" -hytti saatiin rakennetuksi vasta vähän myöhemmin. Ei ollut kovin mukavaa pakkasissa.
Petri Lyy 28.1.2014 09:49 Vastaa lainauksella
Kivasti on kauhtunut, muuta ei voi sanoa. Eikä mielestäni edes överiksi säistetty, vaan just soppeli. Omasta mielestäni lähes hauskinta puuhaa, joten aina ei maltti riitä jättää siihen kun on just hyvä.
Kiitos eerik, jotain sitä näköjään jääpi aina huomaamatta. Lavalle en viitsinyt alkaa laitteleen tavaroita kun ei löytynyt kuin pari bensatynnyriä ja nekin saksalaisia.

Kiitos jj hilska, tätä tuli vanhennettua kovalla kädellä ja kuvissakin osa on aika kauhtuneen näköisiä. On se saattanut palella hiukan pelkän rättikaton varassa:) No täytyypä hommata vielä yksi tälläinen ja rakentaa siitä suomalainen versio siviili ajossa.

Kiitos petri, säistys on aina kinkkinen juttu ja helposti menee överiksi. Nyt kuitenkin päätin ylittää rajan ja tehdä oikein kauhtuneen version:)
Jarno pajalta tulee kyllä taattua laatua. Kuorma auto on kyllä loistavan näköinen siit ei mitään nokan koputtamista. *tähän kohtaan keksi ylistyssanoja mallistasi*

Alustakin taas askele parempaan päin. Joistain kohin paistaa puu viellä pahasti läpi täplinä. Tähän saraan viellä enempi huolellisuutta niin avot.
Kiitos marko, etsiosat toisivat roimasti lisäilmettä malliin. Mutta kun tahtoo mennä suhkuksi etsien kans työskentely mulla,säistyksen tein tarkoituksella kuluneeksi ja hain kauhtunutta ilmettä ja kivasti onnistuikin menemättä yli. Seuraavaan malliin koitetaan taas parantaa ja viilata yksityiskohtia. Alustan jätin tarkoituksella pieneksi jotta auto tulisi paremmin esille. Täytyy seuraava alusta tehdä huolellisemmin.
Terve Jarno!
Jalleen hienoa tyota. Toi likaus on minun mielestani hyvin onnistunut ja malli itsessaankin onnistunut. Ai miksi ei ole aata ja oota pilkuilla. Taa napelointilauta sekosi osittain, hemmetti sentaan!! No, hieno malli!!!
Kiitos seppo, tamiyan mallit on mukavia rakentaa. Maalaus ja säistys taas ihan oma maailmansa, säistyksen överiksi vetämisen raja oli tässä hiuksen hieno:) Mutta onnistui joitain pikkuviilauksia lukuunottamatta ihan hyvin.
Hei Jarno!
Näin kalustopuolen amatöörinä en löydä viimeistelystä mitään vikaa.Maalaus ja säistys ovat todella mieleeni,erittäin realistinen toteutus!Alusta on kiva,ehkä pyörien istuvuus siihen voisi olla hieman tiiviimpi niin tuo aavistuksenomainen leijuntaefektikin joidenkin fillareiden kohdalla jäisi pois..
Mikko