Pienoismallit.net

Satulatankkiveturi J94

Rautateiden työjuhta

Airfixin Saddle Tank J94-veturin rakennussarja on 1960-luvulta. Malli on helppo koota ja osia on vähän. Valutyö on hyvä, purseita ei paljoa ollut ja osat menivät hyvin paikoilleen. Pyörästö on pyörivä, tosin kankikoneisto on herkistelystä huolimatta nihkeästi liikkuva. Mielestäni oikein mukava malli rakentaa.

Kommentit

Mukava malli ikuisuuden takaa ,taitaa olla ihan ensimmäinen aifrixin veturi.
Noiden pyörien kosketus pinnat olisi parempi hopeiset,tietenkin jollei ole muistomerkki?
Liikkuhan se veturi,kuten kiskot,kosketus pinta hopeiset raiteet tumman ruskeat ja sävytystä.
Kiskojen poikki puut tumman harmaat tai mustan ruskeat.
Tuo siirtokuva tuossa on erikoinen ,onko se jotain suomen kanssa tekemistä?
Kun siinä olisi kokardi?
Nyt tuo veturi on yksitoikoisen musta,pientä sävytystä ja käyttö kulumaa olisi ollut parempi,oma makuasia.
Muuten on kiva nâhdâ myös noita juniakin.
Kiitoksia kommentista. Sillä ajatuksella on rakennettu, että tämä olisi muistomerkki- tai museoveturi. Saatankin maalata nuo pyörän kehät vielä. Alun perin jätin maalaamatta, kun suunnittelin tästä pienoisrautatiellä hinattavaa/siirrettävää veturia ja siinä hommassa hopeaväri likaantuisi ja kuluisi nopeasti. Tuo siirtokuva vesitankin kyljessä on British Railwaysin vanha logo.
Nämä vanhat veturit on kyllä hienoja. Siististi ja nätisti kasattu veturi. Pikkasen saisi olla Eerikin mainitsemaan sävytystä tuossa mustassa…niin olisi piste i päälle se. Muuten kyllä pidän. Itselläni on kanssa vanha veturi valmistumassa hobby bossin br 86. Kiva sotakoneiden ja figujen välistä myös tämmöistä väsätä. paljon detailejaja upea alustatulee Hobby bossin mukana. (linkit minun versioon vanhasta veturista mittakaavahan näissä miltei sama)
eerik oksanen kirjoitti:
Tuo siirtokuva tuossa on erikoinen ,onko se jotain Suomen kanssa tekemistä? Kun siinä olisi kokardi?
Kyseessä on englantilainen höyryveturi. Tuollaisia vetureita ei ollut käytössä Suomessa. Siksi veturin vesitankin kyljessä on British Railin (=Ison-Britannian valtiollinen rautatielaitos) logo.