Pienoismallit.net

56 Ford pikkis

Tuossa v. 1999 koottu auto, joka tuli purettua ja maalattua uudestaan.. Jotain pisteosia on vuosien ja muuttojen välissä poistunut, eikä miljoonalaatikosta ole löytynyt sopivaa. Ovea en saanut enää toiveesta huolimatta istumaan uudestaa kunnolla.. Taas näitä maalaustestejä, joista alkaa löytyä jo kohtuullisen siistiä jälkeä mielestäni.. Heti kun ottaa kuvan, niin siinä huomaa epäkohtia, mutta olkoon.. Takavalot olivat poistuneet, uudet ovat '69 Camaron. Sivuputkia ja peilejä tässä vielä suunnittelin, mutta ans kattoo.

Kommentit

Hieno Fordin Pickup joka henkii voimakkaasti '70-'80 lukujen tyyliä. Vanteet ja etunoja ovat juuri aikakaudelle tyypillisiä ja metalliväri samoin. Maalipinta on tosiaan onnistunut loistavasti. Ehkä chromilistat olisi voinut maalata - tai vielä parempaa, eli foilata, mutta eipä tuo pahalta näytä noinkaan.

Itsellä sama sarja ollut työn alla jo pitkään, viime vuodet tosin tauolla, kun harmittaa vanha työnjälki. Nykyään kun pystyisin tekemään esimerkiksi jo paikalleen asennetun moottorin paljon paremmin…