Pienoismallit.net

'68 gts

Siinäpä toinen harjoittelutyö. en vielä satsaa yksityiskohtiin, mutta kohta on sen aika. Nyt harjoitellut kynäruiskulla maalaamista toiseen kertaan. Onpa vaikea saada perus pokkarilla kunnollisia kuvia maalipinnasta.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Hyvältä näyttää, mutta kaipaisin lisää kuvia keulasta, perästä ja miksei pohjastakin.
Esa.M 11.12.2013 21:14 Vastaa lainauksella
Kivan näkönen gts! peilit väärässä kohtaa ja muutenkin vinksin vonksin! väri sopii hyvin! tosiaa keula ja perä kuvia kaipais!.
Hieno Dart ja hyvä aihevalinta muutenkin. Väri on just mun makuun, ja musta HemiScoop sopii hyvin tuohon konepellin päälle. Laitoitko konehuoneeseen Hemin vai sen toisen koneen joka sarjassa tuli (Olisko ollut 383?)? Ei nuo peilit minun silmään mitenkään pahasti väärässä kohdassa ole. Ehkä aavistuksen pitkällä edessä, mutta ei mitenkään häiritsevästi.

Kuvista sellainen vinkki, että teippaa valkoinen iso paperi tai kangas vaikka tuoliin kiinni ja viet sen valoisalle paikalle ulos (Ei aurinkoon kumminkaan). Siinä kun ottaa kuvat, niin itsekin olen saanut ihan kelpo-otoksia perus digikameralla, vaikka mä en mikään valokuvaaja olekaan.
Esa.M 12.12.2013 21:20 Vastaa lainauksella
Sitä noissa peileissä tarkotin,ne pitäis olla tuuletusikkunan pystykarmin kohdalla.
Jep, I Got It, mutta ei ne onneksi pahasti häiritse. Ehkä enemmän häiritsee niiden pieni harottaminen sivusuunnassa… ;)