Pienoismallit.net

Robotti

Robotti elokuvasta "Päivänä muutamana robottikin vain seisoa möllötti hiljaa" ( Earth the Stand Stood Still , Amerikka 1939)
Tässä elokuvassa robotti esitti Hans Joachim Marseillen sotilaspalvelijaa Burman rintamalla kesäkuussa 1944 .

Kirjoituspöytäkoristeeksi väsätyn mallin voimanlähteenä on joulukoristeledi ja patteri.
Maalaukseksi ajattelin ensin realistisempaa metallipinnoitetta, mutta tarkemmin ajatellen LostinSpacen lavasteiden kuuluukin näyttää metallinväriseksi muoviksi maalatulta pahvilta.

Kommentit

Mainion ja hauskan näköinen robotti.Tuota leffaa en ole onnistunut näkemään,onko tämä pahvi/pelti(=muovi) robotti jonkin moinen Robbie the Robotin esi- isä?
Kysymys No:2.Lieneekö näitä Moebius Modelsin Scifi aiheisia sarjoja robotteja avaruusaluksia/ufoja myynnissä Suomen maassa vai täytyykö tilata jostain ulkolaisesta netti kaupasta?Malli on mielestäni kaikin puolin hyvin onnistunut niin rakentelun kuin maalauksen puolesta .Liekö osia 5 vai 50 ja ovatko ne polystyreeni muovia vaiko kenties "resiiniä" tai jotain muuta kovaa "saippuaa"
Oliko tuo eka kappale huumoria? Pakko kysyä, voisihan kyseessä olla vain pitkäaikainen altistuminen liima-, maali- ja liuotinhuuruille. =D

Hienoa saada tänne harvinaisia scifimalleja ja vielä upeampaa saada tänne valaistuja malleja! Valaistuja malleja on aivan liian vähän näillä nurkilla.
Erikoinen ja hieno, sekä hauska. Eka kappalehan kertoo aika paljon. Tuskin mitään sen enempää liimaimppausta takana, kuin muillaan mallareilla?.

Näyttävä malli, jonka muiden malliesi lisäksi toivoisimme myös tänne:
www.pienoismallit.net/tapahtumat/2013/maalla-merella-ja-ilmassa-4/
paavo p. 6.10.2013 18:25 Vastaa lainauksella
Hieno on :-) . Moebiuksen malleja näkyy olevan esim. boostep.fi -sivustolla, ainakin löysin BSG:n Viperit type II ja type IV sieltä.
Opa Laitinen kirjoitti:
Mainion ja hauskan näköinen robotti.Tuota leffaa en ole onnistunut näkemään,onko tämä pahvi/pelti(=muovi) robotti jonkin moinen Robbie the Robotin esi- isä?
Lapsi enempi.
Alkuperäinen "Lost in Space" oli joskus 60-luvulla telkussa pyörinyt scifi-sitcom. Tuli muistaakseni SkyOnelta 90-luvulla.

Ostin tuon vitosella viime keväänä Exposta. Myyjä oli se ulkomaalainen, jolla oli kaikkea vänkää halvalla.
Sarja on ihan "oikea koottava" injektiostyreeniä. Parikymmentä osaa.
Keskuspöntössä ja jalkamakkaroissa on pari saumaa, jotka hioutui aika hyvin piiloon ilman kittiä.
Eli kohtuu laadukas. Suoraan paketista paitsi isommat lamput porasin auki ja täytin kirkkaalla liimalla. ( Ei näy oikein kuvassa kun viimeinen 3V littaparisto alkaa hyytyä enkä viitsinyt kokeilla käräyttääkö taskulampun patteri tälläkin kertaa ledin )