Pienoismallit.net

P-39L Airacobra

Melkein suoraan Eduardin laatikosta. Mallista jäi ihan positiivinen maku. Paketissa oli valmiiksi nokkapaino ja runsaasti etsiosia, joilla sai mukavasti pieniä yksityiskohtia. Muoviosat olivat varsin yksityiskohtaiset, mutta niiden yhteen sopivuus oli kuitenkin melko köyhää. Ohjeiden osien numerointi ei täsmännyt valurankojen numerointiin ja oikeastaan kaikki osat löysivät oikeille paikoille ainoastaan kuvien ansiosta.

Kommentit

Onpas komean maukas airakobra,iaiiaiaiai,säistys, vanhentaminen,ohjaamo on suorastaan tosi hyvä.
Eipä ole mistä rutista,enkä ole spesialisti airakobristakaan siis minulle kelpaan erittäin hyvin.
Tää o hyvä, täst mie tykkään!!!

terveisin
Tynkä-Karjalan Seppo
Tally-ho 16.9.2013 08:30 Vastaa lainauksella
Erittäin hienosti rakennettu malli, jossa maukkaita yksityiskohtia on runsaasti. Säistäminen on myös onnistunut hienosti. Ainoa asia, joka meikäläisen silmiin on liian korostunutta, ovat voimakkaasti näkyvät paneeliurat ja luukkujen reunat. Olet saanut jokaisen uran jopa niititkin esille, ja oletan, että olet tehnyt lisäksi urien alkuvarjostuksen ennen lopullisen maastovärityksen maalaamista? Nyt mielestäni lopputulos on kuitenkin vähän "levoton". Jos oikeaa Airacobraa katsoisi 48 metrin päästä, en usko, että jokainen yksityiskohta näkyisi noin selvästi. Sori nyt tämä kritiikki! (maanantai-aamu :-) Mallisihan on kaikin puolin hienosti rakennettu.

t. Tally-ho
Erinomaisen onnistunut värimaailma, maalaus on "skaalassa" eli ei nouse sanottavasti mallin pinnasta, panelirajat kuitenkin ehkä korostuvat liikaa (no siitä tulikin jo tätä kirjoittaessa kommenttia )
Antennilanka on toki vaikea mallintaa, lanka joka antennivaijeria kuvaa, saisi olla paksuudeltaan maksimissaan 0,1mm luokkaa, ehkä ohuempaakin. Kabiiniin kiinnittyvä osuus on nyt hieman kohollaan ikäänkuin lanka olisi jotakin jäykkää?
Kokonaisuus kuitenkin todella todella tyylikäs!
Terve Werner!
Hienosti maalattu ja rakennettu malli,pintakäsittely taitavasti tehty.Ehkä kuitenkin liikutaan niillä rajoilla ettei ainakaan enempää vanhennusta kaipaa..
Mikko
Kivasti onnistunut Airacobra. Runsas vanhennus saa koneen näyttämään paljon nähneeltä veteraanilta, ja ainakin minä pidän siitä. Nuorella miehellä on kyllä mallien teko hyvin lapasessa.
AJ 21.9.2013 11:29 Vastaa lainauksella
Moi Werner,

Ai, aijai, onpa nätti Airacobra. Ko. konetyyppi ei ole suosikkikoneitani, mutta nyt olet saanut "Cobrankin" näyttämään tosi hyvältä. Kritiikit sanottu jo edellä, en toista niitä, vaan kehun erittäin onnistunutta maalausta, säistystä.

Erityisesti camo on tyylikkään onnistunut. Tämä lienee paras mallisi, hyvännäköinen P-39L Airacobra! Parhain terveisin, AJ
Terve Werner,

Komppaan aiempia kommentteja. P-39L:si on hyvin onnistunut leko muutamista puutteista huolimatta.
t: Kartsa