Pienoismallit.net

Corvette Coupe '09

Tämä malli on rakennettu AMT:n Showroom Replicas-sarjan rakennussarjasta. Tuotetta voisi oikeastaan kuvata Snap-Tite mallin ja "tavallisen" rakennussarjan välimuodoksi. Halusin testata, että millaiseen lopputulokseen pääsen tällaisella sarjalla. Mallia ei ole rakennettu suoraan laatikosta, vaan siihen on lisäilty pieniä yksityiskohtia kuten venttiilit, jarrulevyt, turvavyöt + muita pieniä juttuja sisustaan. Konetta ei tässä sarjassa ole ja alustakin on hyvin pelkistetty. Malli on maalattu Tamiyan spray- sekä akryylimaaleilla.

Kommentit

Esa.M 8.8.2013 22:54 Vastaa lainauksella
Siisti maalaus ja väri sopii hyvin!, omaan makuun liian tuore kapistus!.
Maalipinta ei omaan silmääni näytä aidolta, mutta toisaalta automalleista en tiedä yhtään mitään.

Sen sijaan sisustasta pitää nostaa esille nuo virta-avaimet vaihdekepin vieressä. Onko oma lisäys? Jos on, niin loistava idea, ja jos ei ole itse ideoitu, niin hyvin on kuitenkin toteutettu. Navigaattorin näyttö, vai mikä tuo lienee, on myös todella hyvän näköinen.
Kiitos kommenteista. Vaihdoin tilalle hieman paremmat kuvat. :)

Timo: Maalipinta on tehty siten, että pohjamaalin päälle on suihkittu metallihohtavaa harmaata, jonka päällä on muutama kerros kirkaslakkaa. Tämä mahdollistaa maalipinnan kiillottamisen ilman metallihileen häviämistä. Olen samaa mieltä maalipinnasta kanssasi. Jos maaleissa olisi mittakaavaan sopivaa metallihilettä, sitä ei paljaalla silmällä havaitsisi lainkaan. Luonnossa mallia tarkasteltaessa tuo metallihileen koko ei kuitenkaan hyppää niin rankasta silmille kuin näissä kuvissa.

Sisustassa oleva virta-avain on napattu sekalaisesta fotoetsisetistä ja taivuteltu oikean muotoiseksi ja maalattu. Navigaattorin näyttö on ihan sarjan oma dekaali, jonka päällä on kirkaslakkaa luomassa "lasipintaa".
Eipä mallista ole pahemmin nipotettavaa mitä nyt esikuvasta löytyviä etu- ja takaikkunoiden reunoja kiertäviä mustia alueita jäin kaipailemaan.
Varsin onnistunut ja hyvälaatuinen kokonaisuus.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.