Pienoismallit.net

Ford Thunderbird 1962

Joo elikkäs tämmönen Thunderbird valmistui vihdoin ja viimein. Aluksi tämän piti valmistua Model Cars Magazinen Cannonball Run 2012 ryhmärakenteluun ,mutta kuten saatte huomata pikkusen myöhästy valmistuminen. :D Elikkäs AMTn todella hyvä laatunen rakennusarja josta saa perus detaljit lisäämällä todella asiallisen rakennelman. Fordin maalasin Motipin spray maalilla (41410) ja mastonin kirkas lakalla jonka jälkeen kevyesti kiillottelin korin 12 000 hiomapaperilla ja vahasin. Paneeli rajat litkuttelin Tamiyan Panel Line Accent Colorilla. Koneeseen ei ole lisätty kun tulpanjohdot ja bensalinja jota ei oikein tuolta tulpanjohtojen ja sun muitten kilkkeitten alta näy. Sisusta on maalattu pensselillä Revellin puolikiiltävällä punasella (330). Lattia on flokattu. Alusta on laatikon osilla väsätty. Mitään muuta kertomista ei mieleen tule joten kommentteja saa laittaa tulemaan.

Kommentit

Kyllä on makea kuin mansikka karamelli,ennen autot olivat autoja nykyään ne on kaikki kloonnattu saman muotoiseksi.
Eipä ole mitä kritiikoisi on niin makea että suussa sulaa.
Vain makuu kysmys: penkit ehkä olisivat paremmat valkoisena ja nahalla tietysti.
Asiantuntijat antavat nuo kritiikit jos on,minulle tämä on kuin american car dream.
FIVE HEART POINTS
Suuret Kiitokset! Joo kyllähän nämä entisajan autot olivat kaikki niin erilaisia verrattuna toisiinsa vaikka esim. GM käyttikin samaa perus rakennetta mm. Oldseissa niin siltikin ne oli kaks täysin eri autoa. Katto oli vaan samanlainen. Penkit olisivat olleet valkoisena kanssa aika kivat ,mutta jotenkin oon tykästynyt siihen ,että punasessa autossa on punanen sisusta. Niin kuin tuossa rakentamassani '63 Impalassa. Mutta makuasia se on eli ei voi kiistellä.
Tosiaan melkein mansikantuoksuinen Wunderbaumi alkaa tuoksua nenässäni tuota katsellessani. Erityisesti kromaus, lamput ja vanteet on viimeistelty erittäin aidonnäköisiksi. Penkeistä olen myös sitä mieltä, että valkoinen olisi punaisen korin kanssa toiminut paremmin, vaikka tuon ikäisissä amerikkalaisissa tosiaan paljon punaista nahkaa suosittiinkin. Ehkäpä valkoiset penkit, joissa sisin keskiosa olisi punainen tms?.. On sen verran hieno, että turhaa ujostelet lähikuvien puutteella. Voisit lisätä vielä muutaman lähikuvan.

Paljon tähtiä tästä silti ropisee.
Suuret Kiitokset Mika! Vanteet ja maski ei muuta tarvinnut kuin litkutuksen ja siihen käytin ihan ite tekemää litkua jonka ohensin Revellin kiiltävästä mustasta. Tuota samaista litkua käytän aina näissä maskeissa ja tarvittaessa myös vanteissa. Mallista yritin tehä tehtaan linjalta tulleen näkösen ja en netistä löytänyt semmoista missä olisi ollut puna-valkonen sisusta. Muuten sekin olisi voinut olla hyvä vaihtoehto. Voisin jotain lähikuvia laittaa kun vaan tietäisi että mitä tosta vielä halutaan nähä? :D
Makia on! Yhden lähikuvan haluaisin nähdä suoraan edestä, niin että maski näkyy hyvin. Moottorissa itse korostaisin varjoja ja kohokohtia, mutta harvemmin automalleissa näin tehdään. Kokonaisuus on todella nätti ja siisti, tykkään värivalinnoista penkkejä myöten.

Mitä lattian flokkaus on? Sitä ei löytynyt täältä sanastosta. Jokuhan voisi sen sinne pyytää lisättäväksi… ;)
Kiitos kiitos! Lattian flokkaus on sitä kun märän maalin päälle lisätään nukkaa joka jää maalin kuivuessa kiinni. Sen jälkeen lattia näyttää siltä että siinä olisi matto. ;) Toivottavasti ei hirceen epäselvästi ollu selitetty. :D Ite käytän Kens Kustoms Fuzzi Fur nimistä tavaraa joka on ainakin omasta mielestä erittäin toimivaa. Voin laittaa suoraan keulasta kuvan tän illan aikana. ;)
Hieno Thunderbird! Siististi rakennettu! :)
Hyvinhän se onnistui. Viimeisen päälle onnistunut maalaus ja listojen foilaus ja hienot detaljit viimeistelee tän mallin. Vielä kun Ford on onnistunut korimallin teossa, niin eihän tätä voi kun kehua.
Komea! Ja jälleen kerran mielestäni oiva värivalinta. Tosiaan ajalta jolloin autot olivat AUTOJA, eivätkä mitään econoboxeja.
Kiitokset Niilo,Niko ja Phantom! :)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.