Pienoismallit.net

Steyr Type 1500 A/01

Tamiya:n Steyr 1500

Kommentit

Nyt on lievästi pölytetty kaunis tamiyan malli,kokonais kuvana siisti ei valmis muovimalli tai museo kärry.
Nyt puuttuu niin ulko kuin sisäsävyytys ja käyttö kulumaat ;ovista ,oven kahvoista,oven saranoista,pyörien vanteista,astin rappusista,lokasuojista,pressun kannatimista,moottori pellistä.
Sisältä mittarit maalamatta,vesikanisterien valkoiset maalatut ristit puuttuu,kyparät maalata paljon vaaleammiksi.ratiin kulumaa,myös auringon vaikutus vaikuttaa maalipintaan, tässä joitainparannus ehdotusta.
Myös naarmuja kivikosta ja kolhuja runkoon,kysymys on vain onko paljon käytetty auto vai uusi auto joita ei aina sinne saatu.
Ainoastaan renkaat hyvät ja pressu, vaikutaa saksalaisten Ramcken prikaatin auto,siis paljon käytetty ,myös nimeltään: Luftwaffenjäger-brigade 1. vuosinna 1942-1943.
Nyt kannataa tutkia noita afrika korpsin ajoneuvojen kuntoa, kirjoista ja dokumentti filmestä.Luutavasti tämän alan asian tuntija Herra AJ tietää parhaiten, nuo olivat omat ehdotukset.
Kiitos palautteesta. Vaikka tänne tämän nyt laitoinkin ei hän ihan valmis tosiaan ole, mittarit, pyyhkijän moottorit ja kaikenmaailman kulumat on vielä tulossa. Nyt on hyvä jatkaa kun ei tarvii luottaa pelkästään omaan muistiin kaikkien pikku nyansien kanssa…laitan lisää kuvia sitä mukaa miten edistyy.
Sitä vähän arvasinkin, kun yhdessä kuvassa on irto mauserit, sitten ne on poissa.
Ei haitaa onhan se mukavampi kun ei tarvitse kaikkea harkita ja kuluttaa päätä puhki,yritäs saada sellaisen Steyrin joka on ollut nuo pari vuotta palveluksessa,penkit kunnolla kuluneet, ehkä jopa paikkattu?
Muutama harmiton luodin jälki myös koriin ja joitain paikkoja peittämään reikiä,nuo penkillä olevat muovi laatikot vaihda itsetehtyihin kopioihin.
Vesikannisterit kettigin kanssa ja muuta joukkueen tavaroita: ensiapu laatikko,mg-34:n siihen 50 luodin rumpulipas säilytys laatikko, varapiippuja tuohon, käsikraanatti laatikko metallinen ehdottomasti lähitaistelussa erinomaiset,helle kypärät,kiikarit,kartoja,radio,,,, tuossa alkuun valitse noista.
Tuleeko tuohon figuureita?Dragonilla on tai oli Ramcken laskuvarjojääkäreitä afrikassa figureita.
Sitten sopiva aika ja paikka myös dion aiheen asia.
Vaikka etsimässä omaa luftwaffen lentäjää,joka tulee vastaan puoli näännyksissä ja käsipaketissa.
Päässä laskuvarjosta tehty arabimallinen suoja,ja yksi tarjoaa kenttäpulloa,toinen kiiruhtaa ensiapulaukkun kanssa apuun,yksi istuu ratin takana, neljas kiikaroi jos näkyy tommyja tulossa.Vain oma aiheen ajatus nyt tuosta ,onhan aiheita noista tuhansista muista, joita voi tehdä dioina.
Aina kannataa tehdä sellainen aihe jota ei vielä ole nähty,antaa pikantin maun noille dioille.
Muuten nuo dioraamat tulee monotooniseksi aina nähdyiksi, oma mielipide noista tyypillisistä dioista.
Kun on äärettömän paljon eri aiheita olemassa,antaa mielikuvituksen lentää ilman rajoja ja ei sillä väliä koko se aito tapahtuma silloin vuonna ja tuolla vaikka afrikka.