Pienoismallit.net

Tommy´s last run

Elikkäs rakentelin tämän dion pääosin sellaisista materiaaleista mitä nyt sattuu "kaapin pohjalta" löytymään. Talo pahvista, mukulakivet herneitä, tynnyri muovailuvahasta, muuri oli styroksista, linnunpesä ja munat green stuffista ja puu on puuta. Puun lehdet ja pienen puskan tein luonnon tuotteista. Ukkelit on Airfixin tusinapakkauksesta.

Kommentit

Diorma on hyvä,vaihda nuo airfixin ämpäri muoviukkot pois.
Ainakin saku,kaasunaamarikotelo on kasvanut kiinni ukkoon, jollei niin yritä muotoilla tuota paremmaksi.
Jos on tiukat taistelut, niin luodin reikiä ja jälkiä seiniin ja muuriin.
Nuo mukula kivet on nyt liian isoja ja pyöreitä,taitaa nilkanssa noissa.
Ihan hieno katu kivetys on liian iso ja soltut ei ole parhaimpia ja olisi kiva saada tommystäkin pari kuvaa kun nyt on vain Fritzistä.
Tämä dio oli vähän niin kuin "välipala"- malli, jossa harjoittelin vähän erillaisia tekniikoita ja ei siksi ole niin viimeisen päälle laitettu. Laitan engelsmannista kuvan kun saan.
SS 25.7.2013 15:09 Vastaa lainauksella
Iso hatunnosto tuosta, että olet tehnyt ison osan dioramasta käsillä olevista materiaaleista. Arvostan luovuutta mallailu-harrastuksessakin, jatka samaa rataa. :)
Kiitos kommentistasi, SS :)!
Täytyy yhtyä SS mielipiteisiin. itse tehty nostaa minun arvoasteikolla aina mallin/dion arvoa ja onhan ne aina uniikkeja jota ei varmasti vastaan tule. Tynnyri , talo ja aita ovat hyvin tehtyjä ..nuoresta iästä huolimatta hyvää jälkeä!

Pientä tarkkuutta vielä lisää niin avot. Dion nimi olisi hyvä vaikka ”saku viimeinen näky” Sen verran vinossa piippu että näkimet tuossa menisi ;) . Siinä olisikin ihmettelemistä miksi moinen nimi.
Joo kiitos kommenteista ja hupsis… nyt huomasinkin miten vinossa tuo piippu oikeasti onkin :D Pitääpi vääntää oikeaan kulmaan
Hyvin ideoitu nuo rakennustarvikkeet ja mielestäni dioraman idea toimii. Ehkä asetelma olisi parempi jos figujen paikan vaihtaisi. Näkyisi molemmat suoraan katsojalle. Lopputuloksen laatua kun tekeminen ja harjoittelu jalostaa, niin tässä rakentajassa on ainesta mihin vaan ;)
Kiitos kivasta palautteesta, Jouni. Olet muuten tehnyt tosi hienoja dioraamoja "Peleliu" ja "banaani flak" ovat tosi hyviä. :)