Pienoismallit.net

Fokker D.VII

Suomen Ilmavoimat 1920-luku

Revellin 1960-luvun rakennussarja on julkaistu viime vuosina Suomen Ilmavoimien siirtokuvilla. Mallista tuli ainakin valmis. Fokker D.VII:tä on varmaan parempia rakennussarjoja. Käytän usein alustaa, koska silloin sormin ei tarvitse koskea pienoismalliin.
Lentokoneena tämä Fokker oli aikansa valioita. Ilmailuosasto I:n 1.D.357 (ex 1.C.357) poseeraa ilmassa Suomen Ilmavoimat 1918-27 -kirjassa, josta näkee koneen suojamaalausta.
Olisin voinut tehdä monta asiaa paremmin, vaan tätä tarvittiin piristämään erään henkilön olohuonetta.

Kommentit

Kyllä suomi fokkerissa ei ollut konekivääreitä siinä virhe,noiden naamiointi maalausten rajat hieman terävämmiksi.Jossain pilkistää vaaleaan sinistä yläpinnalla ja potkurissa,huolellisuutta ennen kaikkea.naamiointi maalaus on onnistunut aika hyvin,terävät rajat lisää niihin niin ok.Koitappas laitaa siivekeiden ja peräsimien rajat tai sävytykset.Vaihda alusta nyt koneesi on kivilouhikossa varmasti tulee koneesta päreitä ja tulitikkuja ja pilotin ura loppuu siihen.Lentäjän kypärä on nahkaa ja se kiiltää,pilotti laittanut itsensä koreaksi.
Komppaan edellistä kommettia. Tarkkuutta värirajoihin teipin käytöllä ja maalaustekkniikka useilla kerroksilla, jne., niin kyllä se siitä paranee.

Aika haastavan projektin olet kyllä valinnut (sekä mallin, että maalauskaavion suhteen). Plussaa siitä.
Eerik Oksasen kommentti on hyvä. Pienoismallin omistava nainen paranteli pahvista alustaa, tosiaan vaikuttaa nyt järeältä soralta. Kyllä kameran kuva paljastaa kaikenlaista. Kk:den puuttuminen Suomi-Fokkereista on asiallinen huomautus. Koitan ottaa opikseni. Värit vähän heittelehtivät, kun salamalla kuvatessa kuvia pitää tummentaa ja säätää. Nykykameroissa on paljon nappuloita ja teknisiä asioita.
Terveisin Veikko