Pienoismallit.net

Tiger 1

Afrikan tiikeri

Tamiyan Tiger 1 valittuna omaan panokseeni ryhmärakenteluun. Mallista tein paljon taistelua sekä sotkua nähneen. Malli itsessään oli Tamiya tuttua laatua, eli ei valittamista. Malli maalattu Lifecolorin maaleilla sekä sotkettu öljyillä ja pigmenteillä.

Kommentit

Kaunis ja hillityisesti vanhennettu tiikeri ja vielä junge Wallestein tornissa onpa nuori saanut komentossa kunnon pedon,valokuva fugusta niin voisi junge wallesteinia katsoa paremmin.Muuuuuumh taistelun nähnyt eikä laukaustakaan ampunut,himpun verran ruudin nokea tykin putken päähän ja aiiaiii kuinkas onkaan aloittelian kompa runko-kk:n piippu voisi aukaista, ja pakoputkia hieman nokea myös.Tunisia sateissa se on möyrinyt,väristä voisi ikuisesti keskustella onko se GrünbraunRAL 8000 tuo vai se OLIVIN VIHREÄ,mihinkäs vaunun lempi nimi:norbert on kadonnut ja tiikerin kanssa tornista syömään tommyja vai?Telapyörät oudosti mutautuneet,kun teloissa ei ole mutaa ja vetopyörässä myös ei ole.Tornin luukun sisäpuoli voisi olla saman värinen kuin ulkopuoli ,ainakin kuvista päätellen muttei valkoinen,ehkä tuo harmaa olisi voinut myös olla.Siis kokonaisesti kaunis kuin bengalin tiikeri, eläinten kuningas
Ihan tyylikäs Tikru. Napisen pakoputkien puuttuvasta noesta ja makuasiana telakoneisto on hieman liian sottainen tälläiseen ilman alustaa olevaan malliin, mutta varsinkin ensimmäinen kohta on helppo vielä fiksata. Yleistunnelma on kuitenkin kohdallaan.
AJ 26.6.2013 16:57 Vastaa lainauksella
Moi Jonne,

Tyylikäs Afrikka Tikru, Afrikka Tikruja on aina kiva katsella. Parannusehdotukset listattu jo edellä, en toista niitä, vaan sen sijaan kehun tulkintaa vaunun värisävyistä - hieman poikkeuksellinen verrattuna mm. näihin:

Ohessa Petri Mustalahden tulkinta Afrikka Tikrusta #731
www.pienoismallit.net/galleria/malli_9380/

Ohessa Paavo Virolaisen tulkinta Afrikka Tikrusta #712
www.pienoismallit.net/galleria/malli_11059/

Ohessa Raimo Leinon tulkinta fiktiivisestä Afrikka Tikrusta
www.pienoismallit.net/galleria/malli_11396/

muttei kuitenkaan huono; voinee olla jopa oikeaoppisin tulkinta Tikru #731:n värisävyistä, tiedä häntä…Vähempikin kuluneisuus olisi riittänyt, mutta aivan ok näinkin. Kokonaisuus kohdallaan, kuten edellä on jo todettu.

Parhain terveisin, AJ
Jonne 4.7.2013 13:07 Vastaa lainauksella
Moi. Kiitoksia kaikille kommenteista. Tosiaan tuota kuraa tuli sotkettua ehkä liikaa, mutta kun se oli niin kivaa:)

Tiikerin maaleina käytin lifecolorin panzer-settiä josta valkkasin sandgrau (tai jotain sinneppäin) maalin jota sitten vielä vaalensin valkoisella jotta sain vähän kontrastia aikaiseksi.