Pienoismallit.net

MIG-15UTI

Midget

Kovia kokenut, hylätty, täysin kuvitteellisen valtion täysin kuvitteellinen koneyksilö täysin kuvitteellisen aavikon laidalla.

Eli realismia tästä on turha lähteä etsimään. Tarkoitus olikin vaan pitää kivaa, ja tehdä ensimmäinen leko-mallini lähes 30 vuoteen. Onnistui, kone valmistui ja projekti oli todella rento ja mukava, juuri sellainen jonka takia itse näitä väsäilen.

Itse mallisarjahan on helppo rakentaa ja hintalaatusuhteeltaan mielestäni erinomainen, 6€ ei tästä ole todellakaan paha hinta. Maalina Life Colorin silveria, pikkuisen AK:n litkua pintaan, ja päälle saman valmistajan pölyjä.

…ei muuten ole tälle ryhmikselle vielä valikoissa kansiota, joten laitoin lentokoneet 1946 ->. Siirtäkäähän modet tämä vaikka oikeaan paikkaan kun sellainen tulee. Kiitti! :)

Kommentit

Ihan onnistunut lentokone! :)
Pareminki tuo migi on hylätty jonnenkin isoon halliin,kaukaiseen siperaan entiseen salaiseen tukikohtaan,josta kuoleeksi todettu juri gagarin katosi tai loikkasi länteen,pravdan mukaan juri gagarin kuoli lentokoneen maahan syöksyssä.Mutta toisin on totuus, joka on juuri tuossa SS ottamassa valokuvissa, joka pitkän vaellus matkan aikana törmäsi tuohon salaiseen tukikohtaan joka oli aikoja sitten hylätty ja unohdettu sinne.Nyt on sitten SS henki uhattu FBS toimesta ja putinin käskystä totuus ei saa tulla ilmi mistään hinnasta,toveri gagarin oli loikannut länteen ja paljastanut paljon salaisia avaruus teknologiaan nasalle.
Esko Rusi 16.6.2013 20:12 Vastaa lainauksella
Mielestäni erittäin onnistunut ja erillainen malli. Muut tähän ryhmärakenteluun tulevat mallit ovat varmaankin viimeisen päälle detalioituja ja virheettömästi maalattuja. Tuo musta tausta luo viellä lisää dramaattisuutta hylätylle koneelle.
Tykkään
SS 16.6.2013 20:25 Vastaa lainauksella
Kiitokset kaikille komenteista! Olen Esko itsekkin tuohon ihan tyytyväinen, tuli sellainen kuin oli suunnitelmissa. Mielenkiinnolla odotellaan miten upeita koneita tähän ryhmikseen tuleekaan, uskon että tulee hieno valikoima erilaisia näkemyksiä. Eerik, hauska tarina, piristi oikeasti! :)
"Kovia kokenut, hylätty, täysin kuvitteellisen valtion täysin kuvitteellinen koneyksilö täysin kuvitteellisen aavikon laidalla." <- ehkä parhaita kuvatekstejä ikinä :)

Mallista on kyllä todellakin saatu hylätyn näköinen.
Antti V 16.6.2013 23:53 Vastaa lainauksella
Ompas muuten aika vaikuttava efekti, tuo "pöly". Mulla tuli ensimmäisena mieleen lumihuurre. Varsinkin siksi koska pinta ei näytä aivan tasaiselta. Aivan kuin olisi aamulla herännyt ja vodk…kahvikupin jälkeen olisi lähdossä aamulennolle, niin taas siinä pirun MiG:ssä on lasit huurtuneet, missä se rapa olikaan? Sopii hyvin MiG:iin ja siperiaan :)
SS 16.6.2013 23:56 Vastaa lainauksella
Kiitti kommenteista Petri ja Antti!

Onneksi on noihin kalseisiin talviaamuihin täällä vielä aikaa. :)
Tunnelma on kyllä onnistunut. Mulle tuli jotenkin sellainen maailmanlopun fiilis, että tämä on ydinsodan jäljiltä tuhkan peitossa.
SS 18.6.2013 13:05 Vastaa lainauksella
Kiitos Kalle kommentista! Hienoa että tämä herättää erilaisia fiiliksiä ja mielikuvia.
AJ 18.6.2013 16:46 Vastaa lainauksella
Moi SS,

Kuten jo edellä todettu tämä virke "Kovia kokenut, hylätty, täysin kuvitteellisen valtion täysin kuvitteellinen koneyksilö täysin kuvitteellisen aavikon laidalla." kuvaa pienoismalliasi loistavasti ja on itsessään mainio. Tunnelma on todellakin onnistunut; mieleeni tuli suurrealisti Hans Rudolf Gigerin ensimmäiseen Alien-elokuvaan luoma mustanpuhuva goottilaishenkinen visuaalisuus; Alienin visuaalisista tehosteista Giger muuten nappasi Oscarin.

Poikkeuksellinen ja onnistunut pienoismalli - eipä liene MiG-15 UTI pienoismallia vastaavassa dramaattisessa tulkinnassa ennen nähtykään. Hienoa!

Parhain terveisin, AJ
SS 18.6.2013 18:19 Vastaa lainauksella
Kiitoksia AJ! Gigerin visuaalinen tyyli on aina inspiroinut suuresti allekirjoittanutta, kuten myös Aliens elokuvat. :)
Perskeles! Minäkin luulin tuota efektiä lumihuuruksi!? Pinteleen hienosti toteutettu ja tekstitetty malli! Hieno tunnelma!!
SS 22.6.2013 10:38 Vastaa lainauksella
Kiitos Seppo! Nyt alkaa koputella takaraivossa hylätty, luminen ja jäinen MIG-9. Hmmm, ehkäpä tuollainen projekti joskus tulevaisuudessa. :)