Pienoismallit.net

king tiger II

porsche turretti

toinen hyvän mallin sain tehtyä jä maalaus oli ihmeellisen vaikeaa tällä kerralla ja letkutelat ei mene hyvin kiinni en tiedä miksi. likasin telat tällä kertaa 3 vuotta vanhentunutta kaakao jauhetta.

Kommentit

Jahwol ein porsche torni king tiger,noi ruskeat naamiointi maali pilkut ovat liian paksuja nyt on kuin joku olisi heittänyt muta palloja.Vara telat tornissa eivät ole hopeiset vaan tumman metallin väriset,kuten vaijerit ehkä tosi lievä ruosteen sävytys voisi olla paikalllaan,nyt olet sotkenut ne.Muuten hyvä malli, eihän kaikkea osaa alussa,tela pyörät olisi voinut sävyttää myös kuten telat.Vai isoäidin kaapista 3vuotta vanhaa kaakao jauhetta teloihin,nyt WILLI HEINZ on jyränyt tirailleur senegalin BANANIAAN jauhoksi iaiaiaiaiii,onpas ideaa eehhehe tässä yhdistyy mallaus ja keittiönkaappi.Tämä on paras mallisi noista muista,harjoitus tekee mestarin harkitse ja varaa aikaa jokaiseen malliin kuinka sen rakennat,miten ja millâ väreillä maalaat kun ohjeet eivät anna kunnon sävyä.Kannataa katsoa näillâ sivuilla olevista malleista mallia ja lukea niiden arvostelut niin saat paljon apua malleihin.Myös aina voi kysyä neuvoa jos ei tiedä.Parasta jatkoa sinulle mallailun pariin
Taitaa olla Ardennien taistelusta tää vaunu. Miulla on samanlaisella maalauksella oleva Revellin Panther. Olet vissiin tehnyt nuo pisteet töpöttelemällä kuten itsekin tein. Siinä se maalipisara jää väkisinkin hieman paksuksi mutta muutoin se näyttää mielestäni ihan hyvältä.