Pienoismallit.net

Luftuboot fahrzeug

Ilmasukellusvene laite

Luftuboot fahrzeug On kenties paras ilmasukellusvene laite mitä koskaan on tehty. Sen kehitti 1700- luvun lopulla Sveitsin Alpeilla tutkija ja keksijä Manfred Von Zeppelvogel.

Valtameret olivat Manfredin intohimo. Päästäkseen tutkimaan valtamerin kuohuja kotiseudultaan, hän päätti rakentaa sukellusveneen joka pystyisi lentämään. Vastaavaa ihmiskunta ei olisi koskaan ennen nähnyt. Mahtava siitä tulikin.

Laitteen voimanlähteenä toimi uusinta uutta edustava höyrykone. Aluksen Syvyysvakaajat sekä siivet olivat yhdistetty nerokkaalla tavalla. Lentosillalta ohjaaminen oli kauniilla säällä mitä mainioin kokemus ja myrskyn kohdatessa ohjaaminen oli turvallista komentotornista tai laitteen sisältä.
Sukelluksissa alus totteli pienitäkin ohjausliikettä ja se muistuttikin vedessä enemmän kalaa kuin ihmisen valmistamaa konetta. Sen linjat olivat sulavat kuin hailla, ( hieman turvonneella mutta kuitenkin).

Manfred lensi ja sukelsi laitteellaan useita vuosia ympäri maapalloa Tutkien mitä ihmeellisimpiä asioita.
Ilmasukellusvene laitteen myöhemmästä kohtalosta ei ole tietoa. jotkut ovat väittäneen nähneensä sitä pääsiäisen aikoihin. Ovatpa jotkut lapet kertoneet tarinoita pääsiäimunan sisältä tupsahtaneesta ihmeellisestä laitteesta joka samantien on alkanut lentää tai tipahtaesaan veteen ikäänkuin itsestään alkanut mennä eteenpäin.

HYVVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

P.S. Tämä on tällainen miljoonalaatikko malli. Viime pääsiäisenä sain pääsiäismunan ja siitä se ajatus sitten lähti.

Kommentit

Jaa zheeer guuut manfred von zeppelvogel on huppaisa miljoona laatikon malli, oikea pääsiäis ilmestys.Onko tyo sylinteri moottori myös höyrykone,ooolalaaa magnifique inspiration pas essance ni petrole.Voila qui sauve la planete terre,dire JULES OEUF DU PAQUE VERNE.Josta sai inspiraation moniin seikkailu kirjoihin,kuten kapteeni parooni manfred von zeppelvogelin 20,000 lieu sous la mer.Taitaa olla nautiluksen edeltä kävijä.JOYEUX PAQUE A TOUS
eerik oksanen kirjoitti:
JULES OEUF DU PAQUE VERNE
Kyllä on Vernet luettu ja katsottu. kyllähän se mielessä kävi tätä tehdessä.
Kiitos, merci, danke
Tästä mallista tulee mieleen Angry Birds, kiitos tyttären pojalle 7v jolle nämä superlinnut ovat suuri innostuksen aihe. Mukava katsella näitä mitä jos malleja ja antaa mielikuvitukselle tilaa.