Pienoismallit.net

Airbus A321

Austrian

A321 on pidennetty versio A320:stä. Tyypillinen matkustajamäärä on 186. Koneessa on myös A320-200:een verrattuna erilainen siipi, vahvistettu laskuteline, suurempi polttoainekapasiteetti sekä suuremmat pyörät paremman jarrutustehon saavuttamiseksi. Konetyyppi lensi ensilentonsa joulukuussa 1996.

Tämäkin jo hieman "harvinaiseksi" käynyt malli. Näistä tuskin sen enempää tarvitsee kertoa tällä sivustolla muutamia jo ennestään onkin. Siirtokuvat hieman valtamassasta poikkeavat joskin omasta mielestä suhteellisen tylsät. Malli valmistui a319: www.pienoismallit.net/galleria/malli_11472/ rinnalla samaan aikaan. Nyt on sitten kaikki A320 perheen koneet vitriinissä. Mainittakoon, että mallissa on DC-9 arkilta ylimääräiset tummat ikkunat. Tiedä sitten mikä oikein muoto, kun taitaa revellillä olla erikokoiset ikkunat kaikissa malleissaan (a319,a320,a321).

Kommentit

Taas todella hienosti rakennettu ja viimeistelty malli. Etenkin siipien yläpinnat näyttävät hienoilta. Näistä sinun malleista on mukava imeä inspiraatiota ja vinkkejä omiin viritelmiin. Tuo maalausteema todellisuudessa varmasti jakaa mielipiteitä. Jätän omani tässä julkaisematta.
Kiitoksia. Ainankin tunnelmakuvassa hieman oli kerennyt pölyäkin keräämään päällensä. Teema voisi olla mielenkiintoisempi, jos noista naamoista tunnistaisi edes puolet. :D Mutta ainankin poikkeaa massasta.

Lisätäänpä vielä, että A321 erottaa luonnossa ehkä parhaiten neljästä täysikokoisesta ovesta per kylki kun A320 on kaksi pienempää varauloskäyntiä siivenpäällä. A319 ja A318 on yksi varauloskäynti siivenpäällä ja jälkimmäisenä mainitussa selkeästi korkeampi peräsin.