Pienoismallit.net

Boeing 767-300

KLM

Boeing 767 on nykyaikainen, laajarunkoinen (matkustamossa kaksi käytävää) lentokone, jossa on kaksi suihkuturbiinimoottoria. Sitä voidaan pitää Boeing 757:n laajarunkoisena versiona. Konetyypin valmistaja on Yhdysvaltalainen Boeing Commercial Airplanes. B767 on keskipitkän ja pitkän kantaman lentokone, jolla voidaan lentää myös mannerten välisiä lentoja. B767 on laajarunkoisista lentokonekonetyypeistä kapein.

Malli alkuperältään vanhempaa KLM kaaviota, mutta kun sellainen minulla jo oli 747-400:ssa niin päätin tehdä tuoreemman näköisen. Siirtokuvissa paljon tuli alkuperäistä arkkia hyödynnettyä ja Juhalta sain ylimääräiset tummat ikkunat. Kiitokset näistä!.

Kommentit

Hienoa jälkeä taas, ei osaa mitään rakentavaa sanoa. Vaikka olet määrällisesti tuottelias, ei näy laatukaan kärsivän!
Erikoistumisalasi näkyy työn jäljessä. Kaunista katseltavaa.
Kiitokset! Saa mieluusti puutteitakin mainita. Mielenkiintoista olisi tietää mitä on jäänyt huomioimatta.

Tässä laskin, että melkein kaksi mallia näitä keskimäärin viikossa valmistuu. Eli aika ei millään riitä ylittämään sitä kuuluisaa "aitaa" korkeimmasta kohdasta, vaan tehdä jonkinlainen kompromissi jotta valmistuminen ei viivästy. Tarkoitukseni on haalia suurinosa saatavilla olevista 144 skaalan koneista vitriiniin. Olisihan noissa vielä paljon viimeisteltäviä kohtia jos oikein hienoja haluaisi. Monista puuttuu esimerkiksi navivalot ja vanhemmasta kalustosta antennilangat. Teen niitä sitten muutamaan kymmeneen malliin kerralla samalla maalipurkin avauksella aikanaan ja muitakin pieniä hienosäätöjä. Tässä koulun ohella vähät vapaa-ajat näiden parissa meneekin sitten.