Pienoismallit.net

Toyota Corolla WRC

Joo elikkä tämmönen Tamiyan Corolla. Toinen kynäruisku maalaukseni, kopan sävynä joku Skodan metallinhohto sininen/violetti, kaaret sekä vanteet maalattu hopealla, muut osat maalattu pensselillä Tamiyan maaleilla. Sarja laadultaan erinomainen, osat napsahtelivat paikoilleen ja muutenkin erittäin mukava sarja koota. Risut ja ruusut erittäin tervetulleita.

Kommentit

paavo p. 7.2.2013 21:40 Vastaa lainauksella
Oliko siirtokuvat pilalla vai miten tuli tämmöinen versio?
Kuvat erittäin epätarkkoja ja pimeitä. Kannattaa kysyä itseltään "saanko edes itse näistä selvää?". Ja miksi koko malli on ns. välimaastossa? Maalipinta on siviili, sisusta on rallisisusta. Joko wrc väri koriin ja teippaukset tai sisustasta siviiliksi. Muuten maalipinnan laadusta ja rakentelujäljestä ei näiden kuvien perusteella voi sanoa mitään

Tuli näköjään aika negatiivissävytteinen palaute, anteeksi, mutta kritiikistä oppii parhaiten :)
Kuvat on kyllä pimeitä ja kun autokin näyttää mustalta niin ei näistä oikein selvää saa. Ajovaloumpiotkin näyttää mustilta.
Hensony 8.2.2013 16:57 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista! Nyt on uusia kuvia, toivottavasti saisi edes vähän paremmin selvää. Siirtokuvat eivät olleet pilalla, mutta teki mieli kokeilla eri sävyjä, joten en enää siirtokuvia laittanut koska eiväthän ne tähän väriin sopineet. Sen kummempia perusteita ei minulla tähän ulkokuoren "siviili" väritykseen ole.
Siinäpä o siistin näköinen corolla, näyttäis hyvin vaikka tie/rata-ajelu käyttöön rakennetulta versiolta. Siististi rakennettu joka tapauksessa :D