Pienoismallit.net

Tiger

Pöydän siivoustalkoot

Panssarikalustoa en hirveästi ole rakennellut mutta aina joskus jotain. Nämä pikkuskaalan tankit kiehtovat kovasti. Airfixin noin vuosi sitten julkaisema 1/76 "tikru" herätti uteliaisuuden ja hankin sarjan samantien. Pohjamaali asteeelle päästiin hetikohta, sitten tuli vuoden unhola. Ryhtiliikken seurauksena väänsin tämän loppuun. Pari ärräpäätäkin sinkoili ja vannoin että tankkimallit oli tässä..
Katkaisin nimittäin pari telapyörästön akselia ketjuja pakkosovittaessa, enkä ole lopputulokseen näiltä osin ollenkaan tyytyväinen.
Niin tai näin, rasti ruutuun kohtaan valmistuneet mallit.

Kommentit

Itellä on myös kunkkutigru odottanut työpöydällä jo aivan liian pitkään. Sain sen julkaisukuntoon alkuviikosta, mutta hyviä kuvia en onnistunut saamaan vähäisestä valaistuksesta johtuen. Ehkä ensi vkoloppuna?

Mallisi näyttää ihan siistiltä. Teitkö naamiomaalauksen ilman maskausta? Antennin lisäämällä tuohon saisi lisää ilmettä helposti.
Tervehdys Heikki. Ihan käsivaralta suihkin tamiyan sävyjä sinne ja tänne..;) Tuleekos sultakin tälläinen pikku tikru?
Tulee, tosin ei Airfixin vaan Dragonin eri tornilla.
Taas hieno miniskaalan vaunu. Kyllä mallisarjojen laatu on huimasti parantunut minun nuoruusvuosieni jälkeen. Hienosti tehty malli. Bueno!!