Pienoismallit.net

SdKfz 221+PAK37

Broncon 221 varustettuna Dragonin tykillä. Kuuluu kategoriaan Rommel funnies. Varsinaista referenssiä en muista muuten kuin varjokuvan joka voisi olla tämän näköinen tai sitten se on Sd.Kfz. 222 tykin putki peitettynä löysällä kankaalla. Afrikassa rakentelivat saatavilla olevista osista.
Maalaus Tamiya+lifecoler vanhentaminen pääosin suolalla

Kommentit

Onkyllä hieno. Mutta miksi et ole maalannut tota bensa tankkia ? Miten käytit suolaa ?
Suolan käyttö on varmaan jossain päin tätä saittia selostettu tarkemmin, mutta pohjamaalin päälle laitoin tumman harmaan (german grey). Maalin kuivumisen jalkeen pinta kostutettu ja ripoteltu suolaa alueille johon haluaa kulahtaneisuutta. Tämän kuivuttua aavikon keltaista muutamassa eri sävyssä päälle ja tämän kuivuttua malli veteen ja pensselillä rapsutella suolat pois jolloin tumma pohja tulee näkyviin
Ok kiitos.
ehkâ olisi ollut parempi leikata tuo tornin ympyrâ levy kokonaan pois,ja sivuille hitsatut suoja levyt, niin olisi tykin käyttäjille jäänyt tilaa.nyt kun rekyyli osuu käytttäjään,liian ahdas paikka tuo tornin ympyrä kahdelle miehelle,luultavasti siinä olisi ollut pzb 28mm sijoitettuna torniin.tuosta on valokuva.muuten olisi tuokin mahdollista tuolla pohjois-afrikassa,oli mitä ihmelisempää yhdistelmiä,kun vaaditin tulivoimaa ja isompaa kaliberia kummallakin puolella.