Pienoismallit.net

76mm it-kanuuna M/1914-1915

Lukkolaite valmistui.

Putken lukkopääty valmistui viimein. Aikaa siihen on palanut tuhottomasti. Saas nähdä ehtiikö tykki valmistua syksyksi. Homma on kyllä todella mielenkiintoinen ja olenkin tehnyt vapaapäivinä 6-9 tunnin mallailusessioita ( pakolliset ruoka/kahvitauot poislukien :). Seuraavaksi on vuorossa kiinnitysosien valmistus putken yhdistämiseksi jalustaan. Tarkoitus olisi tehdä putkesta kuljetusten ajaksi irroitettava kuten esikuvassaankin on.

Kommentit

Kun kuola lakkaa valumasta kommentoin jotain fiksua, kun vain keksin mitä… Ainut mitä mä oikeastaan enää odotan tältä laitteelta on että se toimii ja valmistumisen kunniaksi ammut sillä mittakaavassa olevan ammuksen taivaan tuuliin, tai ehkä ennemminkin ihmettelen jos tämä ei toimi kuin aito… Uskomatonta tekemistä ja tollasta näpräämistä. Vaikka mittakaava on näinkin iso, niin silti käsittämätöntä työtä, ei voi kuin ihmetellä ja ihastella…
…joo…

Mä taidan ihan oikeesti kipata mallini jätelavalle… Aivan järkyttävän upeeta työtä. Tätä on oikeestaan todella sääli nähdä maalattuna.
Todella huolellista jälkeä jälleen. Huomaa, että Erkki on ehdottomasti alan mies ;)
??? En osaa sanoa mitään järkevää ???
Kiitokset kommenteista! Malli jää metallipinnalle ja sitä silmällä pitäen yrittänyt tehdä viimeisteltyä jälkeä. Tarvittavat kittaukset ja täytöt olen tehnyt kaksikomponenttiliiman ja messinkipurun sekoituksella. Kärsivällisyys on kyllä päivittäin koetuksella vaan oikoteitä ei tässä projektissa ole käytettävissä. Osia joutuu toisinaan irroittelemaan liimauksistaan ja viilailemaan uudestaan. Joskus useampaan kertaan. Mutta kyllähän tämä on myös todella mielenkiintoista. Ja matka jatkuu sanoi mummo kun rotkoon putosi :)
kele ko o upeeta duunia.. on ilo ollu seurata tämän etenemistä..
Kiitos! Homma etenee pikkuhiljaa.