Pienoismallit.net

'59 Simca Vedette Pro Street

Tällanen yli vuoden kestänyt projekti olisi nyt vihdoin ja viimein valmis. Kori on Airtraxin valmistetta ja ostettu valuvikasena mutta vieläkään ei ole mulle selvinnyt mikä tosta valuvikasen tekee. Koria on muokattu tulipellin ja sisälokareitten poistamisella. Alusta ja sen osat,sisustan pohja ja moottori on nyysitty Revellin '55 Pro Sportsman Chevystä mutta niitäkin on muokattu enemmän tai vähemmän. Muut sisustan kilkkeet on miljoonalaatikosta pääasiassa. Mallissa on niin paljon muutoksia joten en jaksa kaikkea luotella eli jos joku askarruttaa niin rohkeasti kyssäriä tulemaan. :)

Kommentit

Pakko kehua lisää (ja seurata mitä muut sanovat), tämä on vaan niin hieno. Ei sitä maskiverkkoakaan välttämättä tarvitse laittaa, näyttää aika hyvältä noinkin. Vielä kun malttaisi odottaa nähdä tätä livenä.
paavo p. 10.10.2012 10:27 Vastaa lainauksella
Upea, siististi viimeistelty :-).
Kiitokset molemmille! Jos Niko vaan suinkin jaksat odottaa FCMA openiin asti niin tämä nähdään livenä sen sun pikkusen korkeamman Simcan vieressä. ;) Kommentteja saa laittaa tulemaan. On mielenkiintoista tietää mitä muut on mieltä. :)
on vaan hieno simca, pitäis toi omakin simca saada valmiiksi
Kyllä siitä vaan tosi nätti tuli, ei voi kieltää. Tykkään tuosta korimallista tosi paljon, sopii todella hyvin tämäntyyliseen kulkimeen. Tämmöisiä lisää!
Kiitokset Joonas ja Pauli! Voin jo luvata että on vähän suunnitelmissa tehä jotain samantyylistä mutta koska ja millä korilla niin on vielä epävarmaa. Ehkä Fcma Openin jälkeen on jo itelläkin suunnitelmat selvillä.