Pienoismallit.net

T-72 M1

Tank Brigade Parolannummi 1988

Tuli tehtyä ensimmäinen Suomi versio naamion suhteen panssareissa, ja olen kyllä tyytyväinen loppu tulokseen. Tein torniin muodon muutoksen ja lisäsin ohuvesta johdosta uudet piuhat, ja taakse vaihdoin muovi tukin tilalle männyn oksan kuvaamaan tukkia siellä. Kurana käytin DEKA sandia ja vallejon pigmenttejä. Alustassa käytin monta eri karkeuksista hiekkaa jonka päälle liimasin PVA-liimalla ohutta sahanpurua,oreganoa ja kuivattua tilliä jonka jauhoin aika hienoksi jauheeksi pinnalle.

Kommentit

Mikko on rakentanut mukavan näköisen kokonaisuuden 1:72 Suomalaisen T-72 vaunun ympärille .Vaunu näyttää muuten oikein mukavalta mutta, savunheittimet näyttäisivät harottavan enempi vähempi minne sattuu.Eikös niiden pitäisi olla vinossa kulmasa eteenpäin ja suunnattuna ylös? Kuvissa näyttää siltä kuin ne olisivat vaunun tornissa 90 asteen kulmassa osittain suoraan eteen päin.Onko tämä kuvakulman synnyttämä harha vai ovatko ne noin joissain oikeissa vaunuissa???.
Revellin sarjan omista ohjeista ei tässä hommassa ole juuri apua, ne kun ovat näiltä osin hiukan epämääräiset.Hyviä malli referenessejä löytyy vaikka täältä P.M:netin malli galleriasta.Muuten onnistunut vaunu ja erityis plussaa alustasta.Toivottavasti näemme tämän mallin Marraskuun näyttelyssä.Terv.Opa L.