Pienoismallit.net

Trabant 601 s

Sport

Trabista voisi kertoa niin paljon hyviä tarinoita että koko tila ei riittäisi :) Mutta jos kerron kuitenkin vain pääpiirtein mallistani. Malli on kasattu suoraan laatikosta muutoksia on tullut vain värityksiin. Kasaus onnistui hyvin hieman vaikeuksia oli mutta ne voitettiin. Maalipintaa on ohennettu mutta ei se aivan tasainen vieläkään ole… pitäisi varmaan siirtyä ruiskumaalaukseen… Siirtokuvat menivät kohdilleen ja pysyivät ehjinä. Takasivulasit menivät pilalle maalatessani niihin tiivisteitä, pyyhkäisin vahingossa hieman maalia keskelle lasia joten jätin ne pois pilaamasta muuten mielestäni hyvin onnistunutta mallia. Ja kerrottakoon tähän loppuun eräs tarina trabantista josta löydätte lisätietoa täältä. Eli siis tarina kertoo että amerikkalainen herra oli kuullut että Itäsaksassa valmistetaan autoa jonka saamisessa kestää kuusi vuotta, joten hän päätti tilata tämän helmen talliinsa. Trabantin tehtaalla huomattiin että tilaus tuli Yhdysvalloista asti ja he päättivät tehdä auton valmiiksi mahdollisimman nopeasti, muutaman kuukauden kuluttua auto saapui tämän amerikkalaisen herran luo ja mies tutki autoa kovin tarkasti kunnes totesi: nyt ne lähettivät jo pahvisen mallin autostani, kylläpä heillä on hyvää palvelua :D

Kommentit

NL 10.7.2012 21:29 Vastaa lainauksella
Curtiss Hawkin ohella paras mallisi tähän mennessä. Vielä vaan lisää kärsivällisyyttä ja tarkkuutta rakentamiseen ja maalaamiseen niin tulee parempaa jälkeä.
Lainaus:
amerikkalainen herra oli kuullut että itavallassa valmistetaan
Tarkoitat kai Itäsaksassa.
NL kirjoitti:
Curtiss Hawkin ohella paras mallisi tähän mennessä. Vielä vaan lisää kärsivällisyyttä ja tarkkuutta rakentamiseen ja maalaamiseen niin tulee parempaa jälkeä.
Lainaus:
amerikkalainen herra oli kuullut että itavallassa valmistetaan
Tarkoitat kai Itäsaksassa.
Kyllä itäsaksassa korjaan virheen välittömästi :)
Nuo mainitsemasi liimaseitit olisi tosiaan voinut siivota huolellisemmin pois, maalipinta voisi olla ohuempi ja takana näyttää olevan roskia ja epätasaisuuksia. Siis sitä huolellisuutta vaan lisää. Mutta suunta näyttää kyllä ihan hyvältä, edistystä tapahtuu.

Ja kun nyt korjailemaan lähdettiin, niin Itä-Saksa kirjoitetaan väliviivalla.
Ainakin akryyli(vallejon) maalit on lähtenyt varsin helposti noista kirkasosista pienen kuivumisen jälkeen hammastikulla rapsuttamalla, jättämättä jälkiä lasiin. Myös liimat on poistuneet(erikeepperi) pienen kuivahtamisen jälkeen varsin nätisti samaisilla tikuilla.
tomi t 11.7.2012 21:55 Vastaa lainauksella
Joo ihan kivan näköinen jo,suurin osa osistakin istuu ihan hyvin.Mutta vähän kritiikkiä:Elikkäs kannataisi ehkä siirtyä sparymaalien käyttöön,niillä saa helposti tasaisen pinnan mikäli yhtään on niillä maalailli. Ja Etuvalojen linssin suoraan niin että rihlaus menee pystysuoraan Ja etupuskuri on kenollaan. Sivulasit vois varmaan jollain ohuella muovilla tehä itse.Mutta hyvä tästä on lähtee,ei muuta kun uutta mallia kehiin
tomi t 11.7.2012 21:56 Vastaa lainauksella
Niin ja maskin ritilä ois hyvä litkuttaa