Pienoismallit.net

Sd.kfz 251 ausf. c

Wurfrahmen 40

Tämä ryhmärakentelu oli mukavaa vaihtelua ja samalla paluu oman harrastuksen juurille, kuten varmasti moni muukin on tämän mittakaavan malleilla aikanaan harrastuksen aloittanut. Nykyisin sitten mennäänkin hieman paremmilla tarvikkeilla ja taidoilla, mitä ~14 vuotta sitten ja lopputuloksen voi nähdä tässä. Ei varmasti jää viimeiseksi pikkumittakaavan malliksi, sen verran mukavaa oli tämän mallin tekeminen.

Mallista ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa, osien yhteensopivuus oli hyvä ja sopivien osakokonaisuuksien tekeminen oli helppoa. Myös telat oli suht. helppo rakentaa. Maalattu akryyleillä, muuten käytetty öljyvärejä ja ak:n tuotteita loppusotkemisessa :)

Kommentit

Mittakaava huomioiden erittäin pätevä malli.
Todella hyvin onnistunut malli! Ei mitään moitittavaa :) Maalaus ynnä vanhennukset onnistuneet hyvin pieneen malliin. Ja kyllä nämä puolitela vehkeet oli komeita, varsinkin sakemannien.
"Loppusotkemissa".. Joopajoo. Minkäänlaista sotkua et ole saanut aikaan, vaan pienenpieneen malliin näyttävän ja aidonoloisen tunteen. Kerrassaan on hieno.
Pikkiriikkiseen malliin kuuluu pikkiriikkistä isommat tähtöset, koska puhutaan pienoismalleista… Isompiin niitä on helpohko jakaa, kun on ykstyiskohdat tarkemmin näkysällä. Kalpeaksi vetää meikäläisen naaman.
Tähän en keksi parannettavaa.
T.T
Upea on. Ensimmäistä kuvaa katsoessa epäilin jo suuremman skaalan puolitelaksi. Eipä löydy moitteen sanaa :)
Todella näyttävä pikku telavehje! Kaiken puolin tasapainoinen kokonaisuus niin maalauksessa kuin vanhennuksessakin. Hyvin tulee skaalaefekti esille eli perussävy on hyvin vaalea.

Hyvin tällä saa huijattua, että olisi isommankin skaalan malli:)
Kiitoksia :) Tosiaan mallin maalauksessa lähtökohtana oli mahdollisimman vaalea perusmaalaus. Samoin camon vihreän tein melko räikeällä värillä. Hyvinhän se tasoittui ja lopputulos ei näytä kovinkaan tukkoon maalatulta. Ehkä varaa olisi kikkailla sävyillä vieläkin enemmän.
Hyvän näköinen väritys, aika toimiva balanssi. Eipä tästä moitittavaa löydy:)
Todella hyvin onnistunut naamio maalaus ja kuraaminen, sisustan maali pinnan kuluineisuun on todella hyvin onnistunut ja hiekaakin ja pölyä on juuri oikea määrä ajoneuvon sisällä. Eli ei moitittavaa :)