Pienoismallit.net

Stug III Ausf. G

Läjäsin mallin melkein puoli vuotta sitten, ja silloin pääsin maalausvaiheeseen ja ensimmäiseen ruiskukokeiluun. Ruiskumaalaus ei onnistunut ollenkaan silloin ja siksi tämä malli jäi sivuun ja aloitin uuden. Mutta nyt vähän paremmin ruiskumaalausta oppineena viimeistelen maalauksen ja tein efektit ym. käsittelyt. Tällä vaunulla ei ole mitää esikuvaa, enkä ole varma oliko tätä edes pelkässä Dunkengelp värissä mukana sodassa.

Malli on hyvä laatuinen Dragon, mutta joitakin valujälkiä on, kuten tässä vielä nyt valmiinakin. Aiemmin kun tämän kasasin ne eivät näköjään ole haitannetteet, enkä jaksanu alkaa korjailemaan niitä. Mukana tuli etsatut moottorin verkot, jotka näyttää paljon paremmalta kuin muoviset vaihtoehdot.

En kuluttanut tämän valmiiksi saamiseen kovin paljon aikaa. Halusin saada vain valmiiksi ennenkuin aloittan uusia projekteja. Eli tavallaan eräänlainen pikamalli kyseessä.

Siitä huolimatta otan ilolla vastaan parannusehdotuksia, kommentteja ym.

Kommentit

AJ 20.6.2012 08:55 Vastaa lainauksella
Moi Petri, En ole StuG-tuntija, mutta ihan kaikinpuolin onnistuneelta StuGilta näyttää, mielestäni onnistunut viimeistely ja maalaus. Saitilla on todella hyviä StuG-asiantuntijoita, jotka osaavat antaa yksityiskohtaisen ja tarkan palautteen, toivottavasti he kommentoivat malliasi, sillä heidän kommenteistaan oppii aina. Parhain terveisin, AJ
Moi ,
kiitos kommentista AJ! Totta puhut, toivotaan että joku heistä kommentoisi.

Ps. Kuvat taas melko tummia. Ovatko häiritsevän tummia mielestänne? Täytyy ottaa uudet jossain välis jos on.
Malli näyttää ihan asialliselta, mutta tosiaan uudet kuvat kehiin.
No nii laitoin uudet kuvat nyt! On ne vähä paremmat. Kommentteja vaan :)
SS 25.6.2012 13:55 Vastaa lainauksella
Hyvältä näyttää, ja vaikka ei ilmeisesti "historiallista esikuvaa" löydykkään, niin mukavan erilainen Stug. Härpäkkeet, eli vaijerit yms. näyttää hyvilta 1/72 mittakaavaan kuten myös oikeastaan kaikki muukin. Teloja olisin itse ehkä pölytellyt vähän, mutta makuasioita. :)
Kiitos kommentista! Kuvissa telat näyttää liian puhtailta myönnän itsekkin sen. :D