Pienoismallit.net

RF-4C Phantom II

Valmis

Malli on tämä;

MDD(McDonnell Douglas) RF-4C Phantom II, 106th TRG(Tactical Reconnaissance Group) Kentucky ANG(Air National Guard), Nato-Competition "Best Focus" 1982.

Lentelee ympäriinsä ja kuvaa kaiken. Nokassa on muutama pienempi ikkuna ruutua jonka takana kameroita.

Mallin viimeistelty mattapinta , Dullcote pensselöitynä on epätasaista ja niin siinä kävi sitten. Kuitenkin tykkään siitä että pinta näyttää maalilta enemmän kuin joku muu mattalakka.

Tässä tätä Phantomia sitten . :)

Kommentit

AJ 20.7.2014 11:55 Vastaa lainauksella
Moi Christopher,
Parin (+) vuoden uurastus Phantomin kanssa ohitse ja lekomalli on valmis - hyvältä näyttää ison skaalan lekomalli Kentuckyn ANG:n RF-4C Phantom II:sta vuodelta 1982. Oiva esitys Phantomista, hyvää työtä ja hieno malli! Parhain terveisin, AJ
Kiitoksia AJ :)
Nätti Phantom. Tykkään erityisesti noista peräpään metallipinnoista.
Kiitos kommentista Samu ,Joo tuota, Perävakaimissa on isot paneelit revelin 91:stä,Niitten välissä pieni tummempi paneeli tais olla 91:stä sekoitettuna revelin 9 anthrasiitin harmaan kanssa." Listat" 91:sen ja 91+9 paneelien päällä on Humbrolin 53. Emalimaaleja .
Mun mielestä kone on todella hienosti tehty ja vanhennettu. Ainoa kymysys on, että miksi kaikki valkoisella maalatut alueet ovat täysin vanhentamatta? Eli pyöräkuilut, pyörät jne..? Tietysti salamavalokin tekee helposti tepposiaan. Joka tapauksessa hieno Phantom!
Moi Marcus, Vastaus on luultavasti tämä: Halusin pitää Valkoisena vain ja olen vissiin törmännyt netissä myös kuviin jossa on aika puhtaat Laskutelineet. Revelin 301 emali on aika tuoreesta purkista myös tämän valkoista mistä pidän. Mutta kun 301 käytön jälkeen jättää purkin lojumaan pariksi päiväksi ja ryhtyy uudestaan sekoittelemaan on värisävy muuttunut. Kannattaa jättää purkki pidemmän aikaa lojumaan että maali jää pohjalle ja ruskea pinnalle. Sekoitta sitten taas niin pitäisi tulla puhtaan valkoista sävyä emali purkista.Kunnes sitten puolikas purkkia on jäljellä.
Kiitos että pidät Phantomista :)
:) Kesti vaan kolme vuotta kunnes hoksasin miten merkitä blogi valmiiksi.