Pienoismallit.net

RF-4C Phantom II

Suihkusuuttimet ,ikkunat ja ripustimet

Suihkumoottoreiden suuttimet.Viime vuonna.Styreenin paloja olen liimannut sisäpuolelle.Maalannut sisältä Humbrolin emalilla Kanuunaväri no ei ihan mutta metalliväri. Ulkopuolelta Revelin teräs sävyllä ja Humbrolin mustalla metallihohtomaalilla. Lakannut Humbrolin Gloss-Cotella, Revelin Teräs sävyn päälle. Koska Dullcote suoraan Revelin teräs sävyn päälle liuottaa ja irroittaa hileitä. Olen todennut ja tapahtunutkin,
Lopuksi Dullcotea, suuttimet mattapintaisiksi. Pensselillä maalaillut.

Tänään sitten ulkosalla, siipiripustin jossa ALq… Sprayannut valkoista Revelin Basic color:ia,
Ikkunat ja heittoistuimet jotenkin sprayannut CRC harmaa pohjamaalilla. Ikkunat sisältä ja ulkoa ja hieman ajan päästä sprayannut Finnspray matta-mustalla. Ikkunat sisältä ja heittoistuimet ympäriltään.

Eilen tuli laitettua Eduard:in syövyteosia heittoistumiin. Syövyteosat oli tarkoitettu ohjeissa Tamiyan isolle Phantomille ,mutt kyl puoli väkisin sai laitettua Revelin heittoistuimiin osan ihan hyvin. Ei mitään tietoa Revelin heittoistuimen mallista.Ai niin tuli hiottua heittoistuimien valutetut hihnat jotenkin pois ennen etsien laittoa.

Etuikkuna on ollut hionta-lakkaus korjauksessa ja vielä kesken.
Olin muutama päivä sitten, hionut pois runkoon tulevan puolen "karmia tai Listaa" ja lakannut Ulkopuolta. Onnistumaan Humbrolin Goss-Cotella osumaan ikkunan keskiruutuun ,kulmaan ja mennyt lakkaamaan sen koko ruudun sitten.

Ikkunan sisäpuolelta oli tarkoitus lakata sinertäväksi mutta seuraavana päivänä lakkasin keskiruudun ulkopuolelta sinertäväksi. Koska ajattelin Gloss-coten päälle sitten lakata ja ikkunan kuivuttua oli pari kolme hilettä lakkauksessa, Tais olla lakkapurkista pullon-aukkoon kertynyttä, noh ,noh..Lakkauksen kuivuttua poistin hileet raaputtamalla mattoveitsen terällä. Uudestaan lakkasin sinertäväksi mutta lakkaseoksen sekaan tuli vissiin Humbrolin thinneriä ja kaikki meni huuruksi.

Ikkunan kuivuttuaan.
Hiosin sitten ulkopuolelta kaiken ja lakkasin koko etuikkunan, ulkopuolen Gloss-cotella ja keskiruudun sinertäväksi sisäpuolelta. Yksi syövyteosa on odottamassa sen laittamista etuikkunaan ja vielä jonkinlainen maskaus tamiyan teipillä.

Kommentit

Suihkusuuttimissa on mielestäni hyvä sävy. Oliko heittoistuinten laukaisukahvat etsiarkilla mukana? Nuo ovat ilmeisesti sarjan omat? AN/ALQ-119 taitaa olla tuo ECM-säiliö.
Moi, heittoistuinten laukaisukahvat on Revelin,sarjan omat muoviset. Heittoistuimista on kuva kuvapankissa maalattomina, tosin sinisessä muovissa. 1/32 F-4F sarjan paketoinnista otettuja,ylimmääräisiä. Samat heittoistuimet ovat myös 1/32 RF-4C paketoinnissa. AN/ALQ säiliö kyllä.
Humbrolin sävyt 201 ja 53. Revelin 91, suihkusuuttimissa.