Pienoismallit.net

RF-4C Phantom II

Ikkunat ja siipiripustimet

Ikkunat on maskattu Tamiyan teipillä. Apuna käytetty mattoveistä jonka olen omistanut teipille suikaleden katkomiseksi ja hankalien teippi kohtien leikkuuseen.

Eduardin etsit Revelin isolle phantomin, ikkunoihin ja sisätiloihin tarkoitettua settiä en jo projektin alkaessa saanut käsiini. Sen sijaan kyllä isolle Tamiyan phantomille tarkoitettua settiä missä on mukana ikkuna koukut mitä ei Revelin etseissä ole .

Etu ikkunasta etseistä otin 1-2mm pois, olisi mennyt yli tai jotain. Takaikkunaan sopi etsit hyvin pituudeltaan. Ikkunoiden pyöreisiin kohtiin piti lyhentää tai poistaa etsistä osan.

Sitten on kuivasoviteltu ikkunoita jo auki asentoon ja vähän liimattu niitä. Myös lisätty joku styreenin pala. Niitä ikkunoita ajattelin ehkä sprayata harmaalla pohjamaalilla,sisältä ja ulkoa. Lopuksi sisältä mattamustalla.

Ripustimia on koristeltu. Lisäämällä sisnistä muovia joka oli ripustin 1/48 sukhoista,Ylijäänyt osa. Vähän valkoista styreeniä joka hiottu ja taas lisää valkoista styreeniä. Liimattu.

Renkaita on välissä maalattu. Valkoiset vanteet ja anthrasiittiä.
Kesällä 2013 on ulkona auringon alla lakattu, Testorsin Dull Cotella. Käyttäen Pensseliä, Puolinaamari suodattimineen, suojalaseja ja lippis väärinpäin.
Talvella kun sisällä sivelee tota modelmasterin tai testorsin matta lakkaa kiiltävän lakatun mallin päälle niin tulee aina johonkin krakeloitumistä mitä yritän hädissäni korjata ja seurauksena on arpia täynnä oleva lakkapinta. :(
Ulkona sitten kesällä juuri kun lämmin aurinko kuivattaa siinä samalla nopeasti onnistuu hieman paremmin kun kylmemmällä. Vissiin tarkoitettu se lakka ruiskutettavaksi. Kuitenkin voi kerääntyä vaikka kulmiin ja paneeliuriin paljon lakkaa joka on kovaa poistettavaksi.

Siirtokuvat on sarjan omia mitä ei ollut paljon, lisäsin jostain aeromastersin arkilta kaiken teknisen ja siipimuodostelma valot.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!