Pienoismallit.net

RF-4C Phantom II

Leikattu, liimattu ja maalausta

Loput ilmanottokanavista on maalattu sisältä. Satiini valkoisella, ruskealla ja tumman vihreällä. Siipien loput osat liimattu ja vääntyneet vakaimet taivutettu suoriksi. Sparrow ohjus lokerot täytetty sarjan paloilla jotka liimasin ja sitten kittasin päälle.
Pari luukkua pohjassa oli leikattu auki ja hiottu reunoja. Niihin detaljoitu ja lisätty luukut /maalaus. Irti leikatut lasku siivekkeet, täytetty niiden reunoja styreenillä ja kitillä. Liimasin ne roikkumaan. Etu laskuteline tehty osittain uusiksi(suurennettu)Paksusta valurangasta. Kaikki laskutelineet liimattu luukkujensa kanssa paikkoihinsa.
Ilma jarrujen avaajaa ,"tikkua" pidennetty ja ilma jarrut on enemmän auki. Helpommin maalata sitten, kun ei niin ahdasta. Hiottuja kittauksia, lisätyt etsi rangan palat vari rampeissa ja pyrstössä on Humbrolin Harmaalla pohja maalilla paikkamaalailtu.
Peräsin, Laskutelineet, niitten kuilut, Ilmajarrujen kuilut maalattu Revelin satiinivalkoisella noin kolme kertaa. Ilma jarrut punaisella kerran. Toimilaitteet?/Actuators? Hopealla. Masterin pitot putki on asennettu nokkaan. Karsittua ensin pari millimetriä, koneen nokasta, leikkaamalla pois. Pitot putki liimattu epoksi liimalla ja pika liimalla.
Maastokuviota maalattu pensseleillä. Aloitettu pohjasta Revelin vaalealla ruskealla ja humbrolin tumman ruskealla,maalaamalla keskenään. Sitten kone käännetty ja jatkettu koneen päältä maalaamista ruskeilla kuvion kohdat. Humbrolin vihreän sävyn, numero 117 purkkiin, sekoitettu joku 'interior green' sävyä vaalentamaan. Sekoitetun vihreän kanssa keskenään maalailtu vaaleammalla vihreäisellä sävyllä Ruohon väriset vihreät kohdat. Jonka perään Tumman vihreät kohdat tummalla ja vaalealla oliivin vihreällä.
Koneen yläosan kuivuttua,noin seuraavaan päivään. Maalasin pohjan vihreillä. Samalla bensatankit sai väriä myös.
Koneen musta nokka on Humbrolin matta mustaa.
Sitten pensselillä lasku siivekkeiden reunat punaisella.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!