Pienoismallit.net

'69 Shelby GT500

Pitkästä aikaa sain jotain valmiiksi. Malli on oikeastaan suoraan laatikosta tehty muutamia detskuja lukuunottamatta. Sarja itsessään oli muuten ok poislukien konepelti jota ei sitten saanut istumaan oikein mitenkään ja tuo aivan kamala takapaneeli. Jälkikäteen viisasteltuna olisi pitänyt laittaa se paikoilleen ja kittailla ennen maalausta… Värinä on Fordin Grabber Yellow.

Kommentit

Hieno Mustang, jossa kaikki pikkunippelit ja detaljit näyttävät olevan hienosti kohdallaan! Onnistunut malli kaikinpuolin, maalipinta etenkin on hienoa katseltavaa.
todella maukas malli hienosti tehty.maalipinta tod nätti ja muutenkin hyvin viimeistelty.
Hienosti foilatut ikkunat ja hienosti litkutetut saumat.( Ehkä takana on vähän suttuinen litkutus sauma). Litkutus näyttää kuitenki hyvältä keltasessa autossa.
tää on hieno Shelby onks tää se revellin 2/1 malli ?
Hyvän näköinen shelby! Ainoa sanominen tulee tuosta konehuoneen "patista" mikä on nyt keltainen ja pikkusen mustaa päässyt siihen. Jatka samaan malliin!
Kiitoksia kommenteista! Tämän piti olla ns. välipalamalli mutta nälkä kasvoi syödessä. Harmittaa paljon nuo muutamat mokat mitkä olisi olleet tehtävissä toisinkin. Taidan seuraavaksi kokeilla yhtä hankittua Moebiuksen mallia, näyttäisi aika maukkaalta osien perusteella ;-)
Komea on Shelby! Kyllähän toi oikein onnistuneelta näyttää ja mitään sen kummempaa valittamista en löydä. Seuraavaa mallia vaan pöydälle. ;)
Mikäs Moebiuksen malli sieltä on tulossa? Mikäli kyseessä on Hudson tai Chrysler, niin multa saa referenssikuvia halutessaan.
Niko Lindström kirjoitti:
Mikäs Moebiuksen malli sieltä on tulossa? Mikäli kyseessä on Hudson tai Chrysler, niin multa saa referenssikuvia halutessaan.
Hudsonhan sieltä, reffikuvia otan vastaan mielelläni..
IHA KIVA !