Pienoismallit.net

Brewster B-239

BW-372

Tuli pyörähdettyy Tikkakoskella ja siintä se idea sitten lähti! Malli on sinänsä taputeltu päätökseen paitsi potkurin/koneen + koneen suojan (saattaa siis aavistuksen irvistää) jätin irralleen mahdollista oikeanlaista spinneriä/lapoja odotellessa. Hasegawan laatikosta viitsi sitä tähän "rojuun"/halpamalliin varastaa. :)

Pienet muutokset malliin kuitenkin tein. Elikkäs mallin valmistajan suhaamat pakoputket hiottiin ja kitattiin ja vaihdettiin oikealle paikalle (pipetin kärjestä). Alkuperäinen aseistus kairattiin/porattiin pois ja tilalle asennettiin vähän jamakin/nomakin johtimen suoja kuorta. Kuomun alle tuli sitte tehtyä styreeni levystä vähän mittaritaulua,panssarilevyä ja vyöt viinipullon korkin suojasta. "Hattuhyllylle" kaaret ohuesta rautalangasta ja antenni. Antenni lanka on kuparista.

Kommentit

ihan komee malli kaveril on sama malli ok malli kyl toi sunkin
Hei
Nätti pikkuskaalan BW. Harvemmin näkee näitä sodan alun koneita, joissa raamit olivat alumiinin väriset. Mukava poikkeus. Valitettavasti ainakin minun näytölläni kuvistasi ei näy musta ja vihreän värirajoja. Sitävastoin hiukan yliampuvat kulumisjäljet esim moottorinpeitossa tulevat silmille. Samoin renkaat on taidettu juuri pestä ihan juuriharjalla kun pölykspselit ovat noin kiiltätävät ilman noen häivääkään. Ja viimeinen nipotus lopuksi: hieman liian paksusta antennilangasta puuttuu radiolle menevä syöttöjohto.
Mauri Parantala kirjoitti:
Valitettavasti ainakin minun näytölläni kuvistasi ei näy musta ja vihreän värirajoja. Sitävastoin hiukan yliampuvat kulumisjäljet esim moottorinpeitossa tulevat silmille. Samoin renkaat on taidettu juuri pestä ihan juuriharjalla kun pölykspselit ovat noin kiiltätävät ilman noen häivääkään. Ja viimeinen nipotus lopuksi: hieman liian paksusta antennilangasta puuttuu radiolle menevä syöttöjohto.
Otan vastaan nipotusta mielelläni vain kommenttejen kautta löytää omat virheensä/puutteensa eli kiitos niistä. ;)
Joo mulla oli testissä tossa tamiyan XF-13 J.A. Green sekoitettuna aavistus XF-3 Flat yellowta sekaan mut liian tummaks jäi vihreä. Kuvat tosin viel vähän tummentaa lisää ja mitä tosiaan kuluma jälkiin tulee ni ensimmäistä kertaa niitä kokeilin tehdä. H*ttolainen miten mä en tota radion toista lankaa noista käytössäni olleista kuvista mukamas nähny. Mutta joo kiitos kommentistasi Mauri!