Pienoismallit.net

'69 Rambler American

Tämmönen pikkusen alkuperästä rajumpi Rambleri tuli tehtyä Model Cars Magazinen "Gumball Rally" rymärakenteluun. Kone on kaasaria ja tuuletinta lukuunottamatta Revellin '68 Dodge Dartista. Konetta detaljoin niin hyvin kuin vain osasin ja olen siihen aika tyytyväinen. Kori on maalattu mastonin paukkupullo maalilla ja lakattu saman valmistajan kirkaslakalla.Kori on aika vakio lukuunottamatta takakontin päällä olevaa pientä spoileria ja konepellin scoopia. Scoop on kotoisin Linbergin Dodge 330 ja spoileri miljoona laatikosta. Mitään sen kummempaa selittelyä en tähän keksi joten kommentit ja vinkit on tervetulleita. Ainiin täällä www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=10525&start=25 lisää kuvia ja kuvia rakentelu vaiheista.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

todella hienosti tehty nätti rambe jatka samaan mallinn :) mukava piristys päivääni.
Suuret kiitokset! :)
paavo p. 14.5.2012 19:56 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen Dodge :-). Onko tuossa pelkät etuvaloumpiot ilman "laseja"?
Kiitos! Joo kyllähän tää melkein Dötsi on kun aika paljon auto moparin osia sisältää. :D Etuvalot on johanin tuttuun tyyliin valettu maskiin linsseineen päivineen. Joku keino pitäisi keksiä tohonkin että miten niihin saisi lasimaisen pinnan.
Etulamppuihin auttaa se, että maalaat ne valkoisella, siis kiiltävällä valkoisella, ja sitten alat poistaa sitä maalia valojen keskeltä varovasti niin, että chromi tulee vähän näkyviin. Hyvä ja helppo juttu, joka myös toimii hyvin. Omaan SuperBeehen tein tuolla tavalla, kyllä ne melkein irtolinsseiltä nuo valot näyttävät.

Hyvää jälkeä Ramblerin kanssa, kuten aina.
Kiitos Niko! Pitääkin kokeilla tuota keinoa jos vaikka saisin sen onnistumaan ja samalla ajovalot näyttämään pikkusen paremmilta.
on kyllä hieno!! =)
Kiitos Kiitos!
ääh, kun on komia=)
Kiitos! :)
Toni L 12.6.2012 18:56 Vastaa lainauksella
Kyllä komia on ja hyvin huokuu kasaritunnelma tuosta,me likes :) Ja tuohon umpio-ongelmaan,kun noi linssit näyttää olevan tasaisen näköiset,niin olisiko se helpointa liimata siihen ihan irralliset linssit ;)
Kiitokset! :) Joo noi umpiot on kyllä jopa melkein niin tasaset ettei tuota valettua kuviota edes kunnolla näy joten sen kannalta ajateltuna toi linssien liimaaminen voisi olla helpon tapa saada siisti lopputulos. Pitänee alkaa tonkia varastoja sopivien linssien toivossa. Kiitokset vinkistä. ;)