Pienoismallit.net

´60 chevrolet impala c/street

Joo elikkäs tämmönen c/streettiläinen impala tuli rakenneltuun..

Kommentit

Toni L 21.4.2012 15:39 Vastaa lainauksella
Litkuta maski.Ja noi takavalojen pohjat vois maalata myös mustiksi niin että,se paneelia kiertävä reuna oli olisi krominen,eli siinä olisi niinkuin lista.Voisi meinaas sointua paremmon tuohon koriin sitten noi takavalopaneelit.
Plussaa saat hyvin oivalletusta rengastuksesta ja mallin asenteesta.Konehuoneesta kun vielä kuvia.
Hieno Impalahan sieltä tuli! Maalipinta on onnistunut tosi hienosti ja jotenkin näyttää hyvältä kun osa listoista on mustia, ja jotkut chromisia. Sopivan agressiivinen Stance tuolla rengastuksella toimii hyvin myös. 348:sta olisi kyllä kiva nähdä kuva ;).

Mitä Toni ehdotti noista takavalopaneeleista, niin oikeassahan nuo ovat kiiltävät kokonaan joten sopivat mielestäni tohon lookkiin hyvin kiiltävinä. Ehkä takaluukun listanpätkän noiden valopaneelien välistä olisi voinut maalailla, vai oliko se peräti chromiosana sarjassa mukana? Lisäksi rekkarin taustan voisi ainakin lisätä vaikka kilpeä ei olisikaan, nythän bensantäyttöaukon pitäisi näkyä tosta reijästä. Maskin litkutus ja Chevyn logon maalaus siihen toisivat paljon lisää ilmettä keulaan.

Hyvää jälkeä kaikenkaikkiaan ja aihehan on mielenkiintoinen.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.