Pienoismallit.net

Fiat CR 32 Quater

Vihdoin sain tämän Super Modelin Fiatin siihen kuntoon, oli välillä jo menossa lentokoneiden hautuumaalle, että voin itse pitää sitä valmiina. Ei ollut mitenkään hyvin istuvia osia montaakaan. Ainoa positiivinen oli siirtokuvat, jotka mielestäni asettuivat aivan hyvin. Käsittääkseni nämä kaksitasot olivat Italian parhaimmistoa, ennen toista maailmansotaa ja niitä käytettiin myös ainakin Yhdysvalloissa, Espanjan sisällissodassa ja joissakin Etelä-Amerikan valtioissa. Laitoin aihepiirin sen takia 39-45, koska tämä yksilö oli käytössä 40-luvulla. Maaleina jälleen vesiliukoiset.

Kommentit

Ihan mukavan näköinen kone ja melko vaikealla maalaus kaaviolla toteutettuna.Sähkövalon aiheuttama lievä kiilto hieman häiritsee,muuten bueno.
Varsin hieno suoritus, varsinkin jos sait laitettua rungon ja yläsiiven väliset tuet oikein kohdalleen (kuvista sitä ei näy). Ja maalaus on onnistunut ihan kivasti. Pikku miinus tuosta spinneristä, kittaamisella ja viilaamisella olisit saanut uran piiloon.
Mutta missä on takilointi? Vaikkei näissä myöhemmissä kaksitasoissa olekkaan sitä siinämäärin kuin WW I kaksitasoissa, niin kyllä tässäkin sitä hieman on. Vaikka sen puute ei erityisesti himmennä mallisi positiivisia juttuja, niin kannattaa niidenkin väsäämistä jatkossa harkita näihin kaksitasoihin.
Senverran konetyypin historiikista, että italialaiset käyttivät konetyyppiä WW II:ssa tositoimissa brittejä vastaan ainakin Itä-Afrikassa vuonna 1940