Pienoismallit.net

Shelby Mustang GT-H

'06

Ensimmäinen auto pitkään aikaan. Siksi jälkikin on vähän niin ja näin koska runko ja kori maalattu sudilla. Ja raidatkin maalasin itse vaikka siirtokuviakin pakkauksessa oli. Pientä muutosta tein vanteisiin, ne ovat siis mustat vaikka alussa olivat kromiset. Ja sisätilojen muutamia kohtia maalasin punaisella.

Kommentit

Hieno Mustang siitä tuli. Maalipinta onnistui hienosti, samoin raidat. Vanteetkin paranivat kyllä mustan ansiosta, ja vaikka en isoista kiekoista tykkääkään, niin nuo näyttävät jopa melko hyviltä tämän auton alla. Hienoa jälkeä, eipä ole taidot päässeet ruostumaan.
paavo p. 4.4.2012 23:27 Vastaa lainauksella
Hieno tosiaan :-D. Eipä tuota muuten huomaa pensselillä maalatuksi kuin kultaisista raidoista.
Siisti Mustang. En olisi aluksi uskonut tätä pensselillä maalatuksi. Avasin sivun ja ajattelin heti, kyseessä olevan ruiskumaalattu auto, mutta positiivinen yllätys oli huomata auto pensselöidyksi. Jatka ihmeessä autojen rakentelua kun tämäkin on loistavaa työtä. :)
Pekka S 9.4.2012 18:09 Vastaa lainauksella
Hieno Mustang (pidän erityisesti tuosta väriyhdistelmästä), mutta kannattaa kiinnittää huomiota raitojen maalaukseen. Nyt lähikuvissa raitojen reunat näyttää vähän epätasaisilta. Kunnon maskiteipillä voi saada paremmannäköiset reunat, toisaalta esimerkiksi tavallisella maalarinteipillä reunat eivät tule välttämättä tasaisiksi. Itse kun olen käyttänyt maalarinteippiä maskiteippinä, jälki oli vähän samankaltaista. Mutta kokonaisuudessaan hieno, etenkin pensselillä maalatuksi!
Kiitos kaikille kommenteista. Tästä on mukava jatkaa seuraavaan malliin.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.