Pienoismallit.net

Queen Elisabeth 2

Tämä Quuen Elisabeth valmistui viikko sitten, mutta veden maalauksen takia kokonaisuus valmistui vasta pari päivää sitten.

Kommentit

Vedähän tuohon veden päälle vielä jotain kiiltävää lakkaa niin saat siitä märemmän näköistä.
Lienee ilmatyynyversio Ellusta? ehe ehe ehe

Eikun siis näköjään kärsivällisesti olet tuon maalausurakankin hoitanut. Pieni vihje: ainakin noiden pelastusveneiden päällä olevat suojakankaat kannattaisi maalata jollakin valkoista tummemmalla värillä, vaikkapa vaalean harmaalla, näin tuohon malliin tulisi lisää "syvyyttä". Muista aina, että yksityiskohdat tekevät eläväksi!
Ethän ota pahalla? Se on QUEEN, ei GUUEN.

-nimim. kielipoliisi
Miikka hei, tekijän profiilista näkee, että kyseessä on 10-vuotias lapsi. Joten kielipoliisin toiminnot jokun vieraan kielen oikeasta kirjoitusasusta tällaisissa tilanteissa lienevät hyvin pitkälti turhia?
10-vuotiasta mallaria on kenties kehittävämpää opastaa eteenpäin puhumalla hänen rakentamistaan malleista, eikä puuttua kuningatar-sanan oikeaoppiseen english-versioon? Vai olenko ihan hakoteillä?
Kyllä kersannti puhuu pelkästään asiaa. Hyvä malli ja maalaa Joel tosiaan tuo vesi kiiltävällä lakalla, niinkuin Teemu kirjoitti. Itse en kyennyt noin hyvään laivamalliin 10 vuotiaana, joten jatka vaan mallailua.
hyvin oot tehny kyllä 10 vuotiaaks! ei varmaan multa onnistuis yhtä hyvin :) vaikka oon sua vaan 2 vuotta vanhempi :P
Kuten jo kirjoitin, en tarkoittanut todellakaan pahalla, vaan ainoastaan opastaa. Toivottavasti Joel ymmärsit, että tarkoituksenani ei todellakaan ollut ilkeillä. Onhan se varmasti mallin tekijästäkin mukavampi, että nimi tulee oikein.

Mitä tulee malliin, annan täydet pisteet tuosta merestä, joka osoittaa tekijällään olevan lahjoja. Paattikin yltää erinomaisiin arvosanoihin.

Ja sitten vielä loppukaneettina todettakoon, että pienoismallit.net on hieno palvelu siinä mielessä, että se yhdistää (valitettavasti lähinnä) miehiä ikään katsomatta poikkeuksellisella tavalla.

Jatka Joel samaan malliin.
Rane 1.8.2007 18:32 Vastaa lainauksella
Joo. Aina puhutaan kädentaitojen katoamisesta ja lasten istumisesta tietsikan ääressä, samoin kuin mallailun ukkoontumisesta. Jokaista junioria pitää kannustaa eteenpäin. Asia on tärkein ja se kyllä kyllä paljastuu mahdollisten kielioppivirheiden takaakin. Meidän kaiken nähneiden ja kokeneiden pitää ottaa nuoret mallarit hellään ja kannustavaan varjelukseen. Amen
Hyvän näköistä jälkeä! Itse tuskin olisin vastaavaan pystynyt tuossa iässä. Vettä en ole koskaan koittanut tehdä, ja täytyy myöntää etten vieläkään tiedä miten te sen teette =D Ehkä joskus tulee koitettua itsekin…
Hyvältä näyttää. Vesi on todella hyvin keksitty. En kyllä itsekkään tuossa iässä olis välttämättä tajunnut vettä tehä . Ja plussaa viellä hyvin otetuista kuvista.
Hieno pikkulaiva ja taidokkaasti maalattu. Itse en edes osaa mallintaa vettä, pitänee opetella tulevaan projektiin.
pophead 2.8.2007 19:12 Vastaa lainauksella
Vaahtopäistä erityismaininta. Meri on paljon elävämmän näköinen nyt kun aallonharjat on valkoiset. Huomattavasti parempi kuin se että koko pohja olisi sininen.
joel h 4.8.2007 19:07 Vastaa lainauksella
joo minä olen ollut mökillä enkä ole ehtinyt nähdä mitä kommentteja on tullut minä laitoin vahingossa sen nimen väärin minä kyllä korjaan sen, ja kiitos kommenteista ja vinkeistä.
Juho M. 18.10.2007 20:01 Vastaa lainauksella
Miten toi vesi on tehty? Todella hyvä 10vuotiaalta (ite oon 12) ;)