Pienoismallit.net

Ferrari 312T3

Tällänen tuli rakenneltua. Lojui kaapin perillä yli 5 vuotta. Pientä harjottelua seuraavaa isompaa koitosta varten. 15 vuoden tauko rakentelussa joten ei se ihan joka puolelta omaa silmää miellytä. Korin punaisen maalaus onnistui kyllä niin hyvin että siihen olen tyytyväinen. Kuski ja siirtokuvien asettelu ei sitten enää niin hyvin onnistunut. Kritiikkiä ja kommenttia saa antaa raakalla kädellä että tietää mitä lähteä parantelemaan seuraavaan projektiin. Niin ja kameramiestä minusta ei taida tulla et kuvien laatu on mitä on
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Näyttää varsin hyvälle. Onko tuo Gilles Villeneuven auto? Nää vanhat formulat säväyttää paljon enempi kuin nämä nykyiset. Saattas näyttää paremmalle jos tuota likaisi samaan tyyliin miltä autot näyttää loppukisan aikana. Ja kuvausta varten yksivärinen tausta.
Viellähän toi rakentelu tuntuu olevan hanskassa. Ei oikein näyt mitään sellasta mikä kuvissa pistäisi minun silmään.
Kuvissa toivosi olevan muutaman ihan liki kuvan ja kuten jo Paavo mainitsi auton yksiväriselle alustalle. Näin tuo mallin paremmin esiiin ja näkee yksityiskohdat paremmin.
Marko Paakkanen kirjoitti:
kuten jo Paavo mainitsi auton yksiväriselle alustalle. Näin tuo mallin paremmin esiiin ja näkee yksityiskohdat paremmin.
Ja varsinkin sen takia ettei kamera yritä tarkentaa mallin ohi johonkin muuhun yksityiskohtaan.
…En oikein näe syytä miksi tuo ei silmää miellyttäisi. Oikein hyvä.
Hyvältä näyttää - jätitkö tarkoituksella pois valkoiset kirjaimet renkaista?

Itselläni on työn alla tässä samassa 1/20 skaalassa Hasegawan sarja vuoden 1975 Niki Laudan Ferrarista (312T). Täytyy kyllä myöntää, että tämän sinun 1978 vuoden Ferrari on ulkomuodoltaan huomattavasti kauniimpi kuin tuo vuoden 1975 malli - jossa on kuskin selän takana kauhea kyttyrä.
paavo p. 21.1.2012 20:54 Vastaa lainauksella
Hyvinhän tuo onnistui :-D. Oliko muuten ongelmia tuon "konepeiton" sovittamisen kanssa? Jotkut on ohentaneet sitä Dremelillä että mahtuu paremmin. Entä onko nuo isommat valkoiset kohdat maalia vai toteutettu dekaalein?
Joo tosiaan jäikin pois eli Gilles Villeneuve ja kausi 1978. Rengastekstit jätin pois kun olin luulevinani että ne ei oikeissa ole maalattuna mutta googletin asian ja kyllä niitä kuvissa näkyy, että ne voisi vielä lisäillä.
paavo p. kirjoitti:
Hyvinhän tuo onnistui :-D. Oliko muuten ongelmia tuon "konepeiton" sovittamisen kanssa? Jotkut on ohentaneet sitä Dremelillä että mahtuu paremmin. Entä onko nuo isommat valkoiset kohdat maalia vai toteutettu dekaalein?
Konepeitto on kyllä aika piukka tai kohdistus reiät ei ihan tahdo osua ihan kohdalle muuten kun pienellä vääntämisellä mut sen jälkeen jää kyllä paikoilleen. Dekaalit ne on mut paremmat olis saanu maalamalla, kun siellä oli vaihtoehto dekaalit mukana eli ohuet punaraidat ja italian lipun raidat. Huomasin vasta loppumetreillä. No micro sol on aika hyvä aine :)