Pienoismallit.net

Bell P-39Q AIRACOBRA

"WHite 10"

Bell P-39Q AIRACOBRA "White 10" lentäjänä ollut Kapteeni Pavel Stepanovich Kutakhov vuonna 1943.

Kommentit

Jzuhis 27.12.2011 13:09 Vastaa lainauksella
Luodinreijät eivät näytä kovin hyviltä ja maalaus on vähän hutaistu. Koita olla kärsivällisempi seuraavan mallin kanssa.
Samuel I 27.12.2011 16:58 Vastaa lainauksella
Muuten hieno malli, mutta maalipinta tosiaan näyttää vähän hätäisesti tehdyltä.
Edelleen tuon maalipinnan paksuus on ongelma! Punainen nokka taas on hyvin rajattu, luodin(?) tekemät reijät eivät ehkä ole totuudenmukaisia, who cares? Mutta ainakin pilottiparalla on ollut tekemistä kun n. 13mm luoti on tullut ovesta läpi ja suoraan vasempaan kylkiluuhun… Pientä rauhallisuutta ja siitä se lähtee.
Minusta malleissasi on ollut aiemmin parempiakin, mutta nyt näyttää hieman siltä, ettei kaikkien mallien kohdalla ole hirveästi kiinnostusta ollut. Maalipinta on malleissasi edelleen hieman paksua ja luotien tekemät reiät ovat aidoimmillaan vasemman siiven päällä. Mitä näistä kuvista nyt voi päätellä, on mallin maalaus kuitenkin onnistunut ihan kohtalaisesti, eikä siirtokuvatkaan hirveästi hopeoi. Myös kuomun raamien maalaus näyttää onnistuneen ihan hyvin.
Seuraaviin malleihin lisää kärsivällisyyttä sekä ohennetut maalit.
ykak 28.12.2011 10:54 Vastaa lainauksella
Jep, homma etenee ja tosissaan kärsivällisyyttä ja ohuempia maaleja. Tosin empä tainnut olla itsekkään kovin kärsivällinen tuossa iässä! Äkkia kasaan ja hirveät sotaleikit käyntiin kavereiden kanssa. Myöskään mallien elinikä ei ollut kovin pitkä :0) .. vastasi rintamaolosuhteita :0))))
No yritän ollla huolellisempi, ja eiköhän niitä parempiakin malleja joskus synny. Mutta taas tuli kokeiltua jotakin uutta.