Pienoismallit.net

Nordic Challenge

Ajankohta
14.10.2017–15.10.2017
Sijainti
Otahalli (Otaranta 6, Espoo)
Järjestäjä
Suomen pienoismallirakentajat ry, IPMS Finland ry

Tapahtumajärjestäjä ei ole vielä määritellyt käytössä olevia luokkia!

Keskustelua ennen tapahtumaa

www.suurisnadi.fi -sivuilla Nordicin tiedot ovat viimevuodelta.
ykak 14.6.2017 12:36 Vastaa lainauksella
SuuruSnadi osittain päivitetty jo
Hei!

Tein tuossa ennakkoilmoittautumista ja erään mallin kohdalla mietin hieman luokkaa, johon sen ilmoittaisin. Se sopisi hyvin erikoisteemaan "Suomi 100", mutta sitä ei ole kilpailuluokissa. Pohdin asiaa siksi, koska 70-luku malleille on oma luokka, kuten myös Area 51:lle.

"Tapahtuman erikoisteemoina ovat Suomi 100, siviilimallit sekä 70-luku. "

Vai tarkoitetaanko tässä: Suomi 100 siviilimallit sekä 70-luku?

Eli pilkulla vai ilman? Koska Suomi 100 luokkaa ei ole valittavissa kilpailuluokaksi, joten varmaan on parasta ilmoittaa malli "muut"-luokkaan.
ykak 1.10.2017 21:54 Vastaa lainauksella
Moro Waltteri, kommenttisi oli hyvä ja muutin tekstiä selvemmäksi. Suomi 100 juhlistetaan erikoispalkinnoilla (ainakin suomalainen siviilikone, mersu ja palkitaan vielä paras ei mmersu eikä siviilileko Suomi-malli), omaa luokkaa ei ole. Laita vaan mallisi sopivaan luokkaan.
Sellainen huomio, että kun ilmoitin kerhon junnuja ko. kilpailuun, niin ilmoitusosiossa ei ollut kohtaa juniori / lapsi.

Onko tarkoitus sitten paikanpäällä todentaa asia?
ykak 5.10.2017 13:54 Vastaa lainauksella
Löytyy kilpailuluokista erikseen : 0-12v ja 13-17 kaikki luokat. Eli molemmille on omat luokat ja koskee kaikkia malleja.
No, pitääkö junnut ilmoittaa uudestaan, kun en huomannut rullata luokkien alaosaan, jossa tuo juniori tai lapsi kohta oli, vaan ilmoitin junnut suoraan kilpailuluokkaan työn mukaan?

Kehitysehdotus. Ilmoittautumislomakkeen nimi kohtaan ruksiruutu onko juniori tai lapsi.
ykak 5.10.2017 14:43 Vastaa lainauksella
hyvä pointti! Ehkä kupongin optimointi meni vähän liian pitkälle. Usein meinaan tulee valitusta siitä, että kuponki on liian pitkä.
OHI…
Olen ehkä jättänyt huomaamatta ohjeistuksen jostain, mutta kysympä sitten tyhmänä: onko mallien tuonnille jokin erityinen sisääntuloväylä, vaiko suoraan vain pääsisäänkäynnin kautta?
Tommi Tuuri 12.10.2017 20:18 Vastaa lainauksella
"Ovella" voi varmaan vielä ilmota yhden mallin messiin, unohtui yksi!
Vaikka ennakkoilmoittautuminen päättyi, voi malleja vielä ilmoittaa paikan päällä perjantaina 17-20 ja lauantaina 9-12.

En ole itse käynyt paikan päällä, joten en osaa sisäänkäynnistä sanoa. Viimeistään puolen päivän jälkeen tänne saadaan tieto kun aloitamme tilojen järjestelyt.
Mallien tuonti Otahallin yläpuolella olevan parkkipaikan kautta. Parkkipaikka on varattu tapahtumalle ja P-merkin alta lisäkilvet on peitetty mustilla pusseilla. P-paikan perältä lähtee hiekkapolku, jota pitkin kävellen syvennykselle josta pääsee mallin kanssa sisään.
Pieni kehitysehdotus ensi vuodelle: olisi kiva nähdä ilmoitetut mallit jostain, ei tahdo enää muistaa mitkä mallit tuli ilmoitettua…
Itse olen aina kirjoittanut muistilapun sitä varten, sillä sähköisessä maailmassa ei huhuista huolimatta olla valmiita.